Meghan hercegné nem híve a szülés utáni fogyókúrának (bezzeg Katalin hercegné)

meghan,katalin hercegné,szülés után Forrás: Getty Images
A sussexi hercegné nem sieti el, hogy formába jöjjön a szülés után, az internet pedig ünnepli ezért.

Még csak alig több, mint két hónapja adott életet Meghan hercegné kisfiának, Archie Harrisonnak, de már több nyilvános eseményen megjelent – noha hivatalosan még szülési szabadságon van.

meghan hercegné,harry herceg
Forrás: Getty Images
Meghan és Harry az Oroszlánkirály londoni bemutatóján

Legutóbb az Oroszlánkirály londoni bemutatóján vett részt férjével, Harry herceggel és a fotók arról tanúskodnak, hogy Meghan nagyon is jól érzi magát a bőrében – egyáltalán nem zavarja, hogy „anyukásabb” lett a testalkata. A wimbledoni döntőn készült fotókról pedig süt, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében még akkor is, amikor a szintén nemrég szült, de kislányosan törékeny Katalin hercegné és annak húga, Pippa Middleton mellett fotózzák (akinek első gyermeke, Arthur 2018 októberében született).

Katalin hercegné szülés utáni fitnesz rezsimjéről már rengeteg találgatás látott napvilágot; bár a Kensington palota nem erősítette meg ezeket, egyesek tudni vélik, hogy Sarolta hercegnő születése után léböjtkúrával nyerte vissza az alakját, hogy minél előbb „tökéletes formában” jelenhessen meg ország-világ színe előtt.

Az biztos, hogy a hírességeken, és különösen a brit királyi család tagjain nagyon nagy a nyomás, hogy jól nézzenek ki, mindig tökéletes legyen a hajuk és elegánsak legyenek. Meghan Markle is rendre megfelel ezeknek az elvárásoknak – látta már valaki kinyúlt melegítőben? Na ugye –, de ez nem jelenti azt, hogy sanyargatná magát.

Egy királyicsalád-szakértő riporter, Kate Nicholl még júniusban kifejtette nézeteit a témában. Szerinte Meghan „lazára veszi a figurát. Az edzésterve kizárólag jógaórákból áll, semmi megerőltető.”

Meghant édesanyja, Doria Ragland tanította jógázni, aki képzett jógaoktató. Szülés utáni jógát és babajógát is tanult tőle. Ezen felül a hírek szerint kiadós sétákat tesz a windsori parkban. „Semmi kőkemény edzés, semmi súlyzók”, bizonygatja a szakértő, majd hozzáteszi:

Meghan láthatóan nem siet visszanyerni a formáját. Élvezi a babázást. Kíméletesen, gyengéden bánik magával. Az egész megközelítés holisztikus.

Nicholl azt állítja, hogy ez nem is volt mindig így. „Mielőtt terhes lett, Meghan nagyon fitt volt. Futott a kensingtoni parkban, de most nem erőlteti meg magát.”

És Meghan szülés utáni nyilvános szereplésein is az látszik, mennyire ki van békülve magával: nézd meg a galériát!

fotók: Getty Images