Meghan hercegné még sosem viselt olyan merész ruhát, mint a tegnap esti Oroszlánkirály bemutatón

meghan Forrás: Getty Images
Legalábbis királyi családba iktatása óta... Az Oroszlánkirály premierjén nem csak a hangjukat kölcsönöző sztárok jelentek meg, de Meghan hercegné és Harry herceg sem hagyták ki az eseményt!

Noha még mindig szülési szabadságon van, Meghan mégsem mond nemet egy izgalmas eseményre! Ezért aztán a hercegné tegnap este úgy döntött, hogy Harry herceg oldalán ellátogat a várva várt Oroszlánkirály premierjére, hogy elsők között láthassa a filmet, a vörös szőnyeges bemutatóra pedig természetesen kiöltözött. Na de nem is akárhogy!

Ugyanis Meghan hercegné talán még sosem viselt ilyen szexi öltözéket. A hosszú ujjú Jason Wu ruha nem csak azt mutatta meg, hogy Meghan milyen szuper formában van két hónappal Archie születése után, de egyúttal egy igazán mélyen dekoltált darabról beszélünk. A királyi családban nem igazán jellemző, hogy valaki ilyet viseljen, de tény, hogy Meghannak nagyon jól állt ez a ruha.

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images

Bevállalósabb öltözéke miatt persze Meghan hercegné kapott hideget és meleget is a kommentelőktől. Míg egyesek szerint nagyon szuperül nézett ki, addig mások azért kritizálták, mert a királyi család tagjaként szerintük kifinomultabban kellett volna öltözködnie.

Neked hogy tetszik Meghan tegnapi ruhája?
Szerintem nagyon csinos, jól tette, hogy ezt viselte!
Egy kicsit tényleg túlzás, Katalin hercegné mindig elegánsabban oldja ezeket meg.

Meghan hercegné már akkor is szeretett így öltözködni, amikor még nem is ismerte Harryt!