A gyűrűk! A dresszkód! A vendégek! Íme, a 12 legfontosabb infó a szombati Pippa Middleton-esküvőről

Borítókép: A gyűrűk! A dresszkód! A vendégek! Íme, a 12 legfontosabb infó a szombati Pippa Middleton-esküvőről Forrás: Getty Images
Az biztos, hogy egy olyan régóta várt esküvő, amilyen Pippa Middleton és James Matthews lagzija, a mainstream popkultúra része marad örökre.

Soha nem felejti el a világ azokat a képsorokat, amelyeken Pippa Middleton koszorúslányként vitte a nővére fátylát 2011-ben, Katalin és Vilmos esküvőjén. Azóta kezünket tördelve találgattuk, mikor jön el Pippa ideje. Nos, végre fellélegezhetünk: május 20-án, szombaton végre férjhez megy a 33 éves médiaszemélyiség!

Miközben az egész világ találgatja, milyen lesz a menyasszony ruhája, tényleg csak 150-en vesznek-e részt a szertartáson és készülnek-e majd végre hivatalos fotók Meghan Markle-ről pasija, Harry herceg társaságában, foglaljuk össze, mit tudunk eddig az év lagzijáról. Tölts magadnak egy csésze méregerős angol teát, készíts hozzá néhány csokis kekszet és vedd végig velünk Pippa és James esküvőjének legfontosabb részleteit: