Hány százalékban vagy vegán? Teszteld magad!

vegán,teszt Forrás: Getty Images
Képes lennél lemondani a húsról és a tejtermékekről? Vagy már meg is tetted? Tesztünkből kiderül, hogy mennyire állsz közel a veganizmushoz. (Ítélkezésről szó sincs!)

Egyre többen kötelezik el magukat a vegán életmód mellett; némelyiküket egészségügyi megfontolások vezérelnek, mások nem óhajtanak megenni többé egy állatot és olyan is van, aki környezetvédelmi okokból mond le az állati eredetű ételekről. Egyre népszerűbb az úgynevezett flexitáriánus életmód is, amikor az étrend a növényi alapú, de néha-néha tejtermékeket, tojást vagy húst is tartalmaz. Ez fenntarthatósági szempontból ugyancsak előnyös, mert az ember aktívan mértéket gyakorol, ugyanakkor nem kell lemondania véglegesen semmiről.

Te is gondolkodtál már azon, hogy életmódot váltasz? Hogy csökkented a húsfogyasztásodat, esetleg teljesen lemondasz róla? Töltsd ki a tesztünket és tudd meg magadról, hogy milyen étrend való neked leginkább, melyik megtartására van a legnagyobb esélyed. Természetesen mindannyian másmilyenek vagyunk, így aztán nincs rossz válasz és nincs rossz eredmény!

Nézegess vegán sztárokat: