Borítókép: Már a nászútján sem bírt magával Forrás: Getty Images

Már a nászútján sem bírt magával

Nagyon kiakadt az újdonsült ara, amikor visszanézte a nászútjukról készült videót. Férje ugyanis egy tengerparti kiruccanásuk alkalmával erősen "félre" fókuszált: neje helyett egy bikinis bombázón felejtve a kamerát.

„A floridai kiruccanásunkról készült filmünket kezdtem el nézni a minap. A parton voltunk, én vagyok a képen, ahogy kifele sétálok a vízből, a fa cölöpök közt. Mondtam is neki, hogy várjon, közelebb megyek kicsit, hogy még jobban látszódjak – számol be egy TikTok videójában az ifjú feleség, aki végig annak biztos tudatában volt, hogy a férje rá figyel.

Ám mint kiderült, ez közel sem így volt. A férfi ugyanis a neje mögött, távolabb a vízben, kiszúrt egy fiatal nőt, aki falatnyi bikiniben épp szoktatta magát a hullámokhoz. A felvételen egyértelműen látszik, hogy felesége helyett erre a másik nőre zoomol és még akkor is rajta felejti a szemét a kamerán keresztül, amikor a neje már kisétált a képből.

Én meg még pózoltam is neki egyet-kettőt, direkt az ő kedvéért. Erre mit látok? Nem is engem vett a kamerával
teszi hozzá a felfortyant feleség.

Miután az ominózus felvételt a feleség később megosztotta a közösségi médiában, többektől azt a tanácsot kapta, hogy sürgősen váljon el; mondván egy ilyen alaktól nem sok jóra számíthat a jövőben. Voltak viszont olyanok is, akik jót szórakoztak a felvételen, ami szerintük nem más, mint jó poén.

Szerinted is? Te mit gondolsz erről? Neked ez hogy esett volna?

Vannak olyan, intő jelek, amikből már az esküvőn sejteni lehet, hogy az ifjú pár nem húzza együtt sokáig. Galériánkban 10 mini történetet olvashatsz ezekről!