Ilyen az ideális nő a férfiak szerint: nem is gondolnád, a humor milyen fontos

Borítókép: Ilyen az ideális nő a férfiak szerint: nem is gondolnád, a humor milyen fontos Forrás: Getty Images
Az ideális nő fogalma egy idilli kép, melyet sokan kergetnek, pedig lehetséges, hogy valójában nem is létezik.

Alapvetően már a kérdés is több szempontból problémás. Ideális nőről, mint olyanról egyáltalán milyen értelemben beszélünk? A külsejét idealizáljuk vagy éppen a belső tulajdonságait? Azonban, ha jobban belegondolunk a férfiak gondolkozásába, rájövünk, hogy hosszú távon valószínűleg éppúgy foglalkoztatják őket a belső értékek, mint a mulandó külsőségek. Az alábbiakban utánajártunk annak, hogy milyen az ideális nő a férfiak szerint.

Fontos a külső, de nem minden

A külső megfog, a belső megtart – tartja a mondás, és ez valójában igen nagy bölcsesség. A férfiak számára tagadhatatlanul fontos a külső, hiszen mégiscsak megakad rajtad a tekintete, és a legtöbbük számára dicsőség, ha mutatós a barátnőjük, azonban ez nem minden. Badarság azt hinni, hogy a másik nemet kizárólag a külső érdekli. Hiszed vagy sem, vannak ennél számukra sokkal fontosabb dolgok is.

Forrás: Getty Images
A férfiaknak legalább olyan fontos a külső, mint a belső.

Legyen intelligens

Az intelligencia rendkívül fontos, pláne, ha hosszú távú kapcsolatot keres a férfi. Hiszen beszélgetni akar a partnerével, méghozzá mélyen, őszintén, és órák hosszat, mindenről. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire fontos az, hogy egy partner intelligens legyen, pedig ez az egyik leglényegesebb szempont a párkeresésben, és egyben a hosszú, tartós kapcsolat egyik titka is.

Legyen humoros

Szintén kiemelkedően fontos a humor, illetve az állandó nevetés egy kapcsolatban, így az, hogy egy hölgy vicces legyen, komoly szempont. Ennek oka pedig az, hogy a nevetés és a humor egy kapcsolatban egyszerűen elengedhetetlen.

Legyen érett érzelmileg

A férfiak olyan nőre vágynak, akivel már nem játszmákból áll egy kapcsolat, hanem őszinte, tiszta érzelmekből. Akivel már végre meg lehet élni minden gyönyörű pillanatát és érzését egy kapcsolatnak. Egy érzelmileg érett nő játszmázás helyett tiszta kommunikációt folytat.

A legtöbb férfi nem egy kislányt keres, akit tulajdonképpen apaként kell terelgetnie, hanem egy érett, teljesen öntudatos, magával maximálisan harmóniában élő nőt, akiben akár a gyermekei anyját is látja.A legtöbb férfi nem egy kislányt keres, akit tulajdonképpen apaként kell terelgetnie, hanem egy érett, teljesen öntudatos, magával maximálisan harmóniában élő nőt, akiben akár a gyermekei anyját is látja.

Forrás: Getty Images
A humor elengedhetetlen egy jól működő kapcsolatban.

Legyen pozitív kisugárzása

A férfiak komoly igényt tartanak arra, hogy olyan nővel legyenek hosszú távú kapcsolatban, aki pozitív energiákkal tölti meg a mindennapjait. Egy olyan nőt keresnek, akiben megvan az élethez kellő vidámság, és aki mellett élvezetesek a mindennapok.

Legyen független és öntudatos

Nincs is annál szexibb, mint egy nő, aki tisztában van önmagával, ismeri a céljait, és pontosan tudja, hogy mit akar az élettől. Abban, amikor egy nő önmagában, egyedül is teljesen kiegyensúlyozott, harmonikus és boldog, van valami eszméletlenül vonzó.