Mit találtak 100 éve vonzónak a nőkben a férfiak?

20-as évek,nő,férfi Forrás: Getty Images
Az ideálok folyamatosan változnak. Ma már például a kétezres évek divatját is kínosnak találjuk, 100 évvel ezelőtt pedig teljesen mást tartottak vonzónak az emberek, mint manapság.

Egy évszázad alatt sok minden megváltozhat. 100 évvel ezelőtt az autók még új találmánynak számítottak, a nőknek még szinte sehol nem volt választójoga és általános volt a rasszok szerinti szegregáció. Sok szempontból egyszerűbb idők voltak ezek, hiszen a modern technológia még nem szólt bele az emberek mindennapjaiba, de aki nem gazdag fehér férfi volt, annak nem volt könnyű dolga az életben.
A 20. század elején a szépségideál is teljesen más volt, mint most. Ha egy férfi az 1920-as évekből meglátna egy 21. századi modern nőt, valószínűleg nem találná vonzónak. Sok dolog nem egyszerűen különbözik a manapság megszokottaktól, de kimondottan megdöbbentő a számunkra. Az akkoriban vonzó tulajdonságok ma már kimondottan szexistának vagy akár rasszistának hatnak. A 100 évvel ezelőtti ideálok nem csupán elgondolkodtatók, de emlékeztetőül szolgálnak arról, hogy mennyi mindent elértek a nők mindössze egy évszázad alatt.

Galériánkban megmutatjuk azokat a meglepő dolgokat, amiket a férfiak 100 évvel ezelőtt vonzónak találtak!