Olyasmit tudtam meg a barátomról, amit egy nőnek sem kéne átélnie

párkapcsolat,hazugság
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Márk az álmok álma volt: jóképű, kedves, gondoskodó, figyelmes, odaadó az ágyban. Olyan férfi volt tehát, akiért irigyelt az összes barátnőm. De aztán egyik pillanatról a másikra rémálomba fordult a tündérmese. Olyanba, amilyet az ellenségeimnek se kívánnék. A felismerés megváltoztatta az egész életemet, és azt hiszem, örökre elvesztettem a bizalmamat az emberekben.

A legjobb barátnőm, Rita egy reggel felhívott telefonon. Feldúlt volt a hangja. Azt mondta, van néhány sokkoló információja Márkról, amit sürgősen meg kell osztania velem. Mondtam, hogy hallgatom, de ragaszkodott a személyes beszélgetéshez. Ekkor rémültem meg igazán. Sok munkám volt, de felhívtam az ügyfeleket, és elhalasztottam az összes programomat. Két óra múlva már egy kávézóban ültünk, én a biztonság kedvéért rendeltem a presszó mellé egy unicumot is.

Régi vágású bárzongorista ült a sarokban, és tépett hangon sanzonokat énekelt. Eszembe jutott az első találkozás Márkkal. Rendes ember én már nem leszek, minden éjjel zülleni megyek, énekelte becsiccsentve a karaokeesten, miközben engem bámult: összenevettünk, és nemsokára már közös mikrofonba énekeltük, hogy szóljon hangosan az ének. A kávézóban eszembe jutott, hogy már négy hónapja vagyunk együtt. Fülig szerelmes voltam belé. Az sem zavart, hogy csak hetente kétszer-háromszor ér rá, hat évvel idősebb nálam, az irigyeimtől pedig még azt is visszahallottam, hogy szerintük túl jól néz ki hozzám képest. De nem törődtem semmivel.

Szóval hallgattuk Ritával a szomorú bárzongorista dalait, lenyomtam a felest, Rita egy szívószállal kavargatta a limonádét és a földet nézte. Legszívesebben megráztam volna, hogy beszéljen, de féltem is attól, hogy mit fogok hallani. Végül csak megtörte a csendet. A szokásos bevezető hablaty után – nem is tudom, hol kezdjem, légyszi ne a hírhozóra haragudj, satöbbi – lassan, tagoltan elmondta, amit Márkról megtudott. Én pedig majdnem lefordultam a székről.

férfi,párkapcsolat
forrás: Getty Images

Rita férje, Tibi egy közismert belvárosi szórakozóhelyen bulizott a kollégákkal, amikor meglátta a barátomat. Nem ismerték egymást, Rita a Facebookon mutatta meg neki a képét, de Tibinek nagyon jó az arcmemóriája, azonnal felismerte. Márk egyedül ült egy asztalnál, és Calvadost kortyolgatott. Nem sok idő telt bele, egy jól öltözött, ötvenes asszony telepedett mellé. Félénk, tartózkodó gesztikuláció, újabb pohár Calvadosok, mindketten felélénkültek, sugdolózni kezdtek, Márk a nő kezét simogatta. Aztán váratlanul felálltak, kipirult arccal fizettek és mentek.

Történetesen Tibi öccse a bárban dolgozott pincérként. Ő aztán tudta a részleteket! Márk heti két alkalommal ücsörgött náluk, valamennyi pénzt is fizetett a tulajdonosoknak. A vevőkört közösen alakították ki. Negyvenestől hatvanasig gazdag nők. Albérlet a közelben, direkt a „munkához” fenntartva. Csillagászati összegek a sima nyalástól a fullextrás menetig. Körülbelül fél éve űzte az ipart. Sikeres volt, az érett nők szerették, mindig volt elegendő vendége. Az öcs még azt is kiszedte belőle, hogy Márk potencianövelő szereken él, az albérletben állítólag egy rakat pornóújságot tart és megtanult orgazmus nélkül, félmerev farokkal dugni.

Először nem hittem el, amit Rita mondott. Ilyen csak gagyi filmekben történhet. Biztos, hogy Tibi nem tévedett? Hisz csak fényképen látta a barátomat, vagy az is lehet, hogy félreértett valamit.

Aztán váratlanul hányingerem támadt a gondolattól: vajon hány nővel osztoztam rajta fél év alatt? Hogy volt képes egyáltalán velem lenni? Hogy tudta eltitkolni, mennyi pénze van?

Azt mondta, hogy bankban dolgozik alacsony beosztásban, átlagosan öltözött, átlagos programokat csináltunk, a titkos albérletről természetesen nem tudtam. Ma már tisztában vagyok vele, hogy fiatal, sebezhető lány voltam, akit csúnyán kihasznált (az idősebb pénzes szeretők mellett jól jött neki egy ruganyos test), de akkor beletelt pár napba, mire felfogtam a valóságot.

Néhány napig szenvedtem, aztán felhívtam, és szakítottam vele. Nem értett semmit, én pedig nem szembesítettem az igazsággal. Még hívott néhányszor, de egyszerűen rácsaptam a telefont, képtelen voltam beszélni vele. Végül, amikor már napi tizenöt nem fogadott hívásom volt tőle, küldtem egy sms-t. Gondoltam, ha mégis tévedés az egész, vissza fog kérdezni. „Tudok mindent. Nem számítok arra, hogy megváltozol” – írtam.

Többé nem keresett.


Az erős, boldog párkapcsolat nyolc alappillére:

Nézd meg a galériánkat>8 kép
Az erős, boldog párkapcsolat nyolc alappillére
Tovább olvasok
Kép
Az utcán táncolnak az Operaház balettművészei

A tánc az egyik legjobb dolog, amit magunkért tehetünk, ráadásul bárhol, a nappalink, a házunk tetőteraszán, vagy akár az utcán is megtehetjük, akárcsak ezek a profi táncosok, akik most az utcán gyakorolnak.

Kép
Amikor beauty bloggernek áll a férjem

Az én férjem is azoknak a férfiaknak a táborát erősíti, akinek akkor van ápolva a bőre, ha én fogom magam, odamegyek és bekenem neki. Valami mást is csak akkor próbál ki, ha a régi, megszokott termékek helyett újakat adok a kezébe. Vagy teszek a fürdőszobai szekrénybe.

Kép
Melyik életkor a legnehezebb a gyerekekkel?

Óriási tévedés, ha azt hiszed, hogy a dackorszakkal egy jó időre túl vagytok a legmeredekebb hisztiken és nagyjeleneteken, amiket a gyermeked produkálni képes.

Kép
85 éves Mary Poppins, azaz Julie Andrews

Elegáns, gyönyörű asszony egészen kivételes énekhanggal. De Julie Andrews akkor sem adta fel, amikor egy műtét után elvesztette azt.

Kép
Öt éve csak alvásra használtuk a hálószobát, aztán jött a fordulópont

Sok házasságban a gyerek születése okozza a szexmentes időszakot, de Marcell és Mariann esetében nem ez volt a helyzet. Ők már huszonévesen eljutottak a mélypontra, de nem adták fel.

Kép
Chrissy Teigen és John Legend elvesztették harmadik babájukat

Chrissy Teigen pár napja kórházba került veszélyeztetett terhessége miatt, pár órája pedig szörnyű hírt osztott meg saját Instagram oldalán.

Kép
A Kosok határozottságukról tesznek tanúbizonyságot, az Ikrek igyekeznek önazonosak maradni

A hónap első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

Kép
Napi 15 percbe telik, hogy rendbe hozd a házasságod

Mindketten itthonról dolgozunk. Ebéd után épp leültem volna az íróasztalomhoz, de a férjem még belekezdett egy történetbe. Ideges voltam, mert szólított a munka. Majdnem azt mondtam: „Ne haragudj, de most nem tudlak meghallgatni, mert meg kell írnom ezt a cikket a házasságmentésről!” Aztán elnevettem magam, és inkább beszélgettünk egyet. Ezért nem olvashattad ezt a cikket tegnap, csak ma.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem