Feller Adrienne: "A szépséggel való kapcsolódásra tanítani kell az embereket, mert van ebben egy bűntudat érzés is, hogy vajon foglalkozhatok-e a szépségemmel"

Borítókép: Feller Adrienne: "A szépséggel való kapcsolódásra tanítani kell az embereket, mert van ebben egy bűntudat érzés is, hogy vajon foglalkozhatok-e a szépségemmel"
Feller Adrienne szépségterapeutával, a Panarom alapítójával, az aromaterápia, az illóolajok és az illatok hazai koronázatlan királynőjével beszélgetett a Magyar Suzuki Zrt. által támogatott Micsoda nők vagytok! videósorozat legújabb részében az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője, Zubor Rozi. Miért nem csak micsoda nő, de micsoda kolléga, főnök, feleség, édesanya és most már nagymama is Adrienne? Hogy fér bele minden a napjaiba úgy, hogy a számtalan teendő ellenére a stressznek a leghalványabb nyoma sem fedezhető fel rajta? Hogyan töltekezik ő? Mi köze a szépségnek az épséghez? A sorozatzáró beszélgetésünk hosszabbra sikeredett, mint a korábbiak, de garantáltan egy pillanatát sem fogjátok unni.

Feller Adrienne-t megelőzi a híre. Ódákat zengenek épp úgy róla, mint a termékeiről, legyen szó Panarom illóolajról vagy Adrienne Feller névre hallgató kozmetikai márkája bármelyik bőrápoló termékéről - amelyek mindegyikében egyébként ugyanúgy megtalálhatóak az illóolajai.

Ennek ellenére engedd meg, kedves néző/olvasó, hogy őszintén bevalljam: úgy izgultam ezelőtt az interjú előtt, mint ahogy már régen.

Egészen a találkozásunk nagyjából huszadik másodpercéig éreztem ezt. Adrienne varázslatos személyisége ugyanis azonnal magával ragadott. A nyugalom, amely árad belőle, az életimádat, a hihetetlen bölcsesség, és az a rengeteg értékes mondat, tanítás, amelyet átad, egyszerűen elfelejtettem, hogy most itt dolgozunk, egy jó interjút kéne felvenni. Beszélgettünk, mint két jó ismerős, akik ezer éve ismerik egymást, csak már kicsit régen találkoztak.

Azóta valaki azt mondta nekem, hogy szent meggyőződése, hogy Adrienne tanítani érkezett a földre minket, embereket. Megnézve ezt a nem éppen rövidre, de szerintem annál érdekesebbre és tartalmasabbra sikeredett interjút - erről te is megbizonyosodhatsz.

Köszönet a Magyar Suzukinak, hogy biztosították ezt a gyönyörű napszélsárga Vitarát, hogy könnyen elmehessek Adrienne-hez a Dunapartra, majd utána már együtt az üzletébe, végül pedig jógázni a Yogasecrets-be.

Kellemes perceket kívánok a videóhoz!

Nézd meg a sorozat korábbi részeit is!