Sándor Orsi: "Hoztam egy olyan mintát, ami nem engedett leülni. De idén ki akarok szállni ebből a mókuskerékből!" Van 20 kapanés perced? 2. rész

Borítókép: Sándor Orsi: "Hoztam egy olyan mintát, ami nem engedett leülni. De idén ki akarok szállni ebből a mókuskerékből!"  Van 20 kapanés perced? 2. rész
A Van 20 kanapés perced sorozat második részében Zubor 'IgenAnya' Rozi vendége Sándor Orsi, kétgyermekes édesanya, modell, műsorvezető volt.

Állandóan pörög, állandóan csinál valamit. Sándor Orsiban irigylésreméltó lendület van, mint kiderült a beszélgetésből, ezt gyermekkorából hozza, emiatt sokszor nehéz is lelassulnia, pláne leállnia. De idén terven van, hogy kicsit több időt tölthessen csak úgy a kanapén, csak önmagáért, csak önmagával. Az interjúban ugyanis elárulta, hogy mi az a dolog, ami a legjobban tölti őt mostanában.

Orsi minderről a sorozat műsorvezetőjének, Zubor 'IgenAnya' Rozinak mesélt.

Orsi és Rozi egy ADA Hajo típusú SOFA kanapén beszélgettek.

Az ADA-ról

Az ADA Möbelwerke egy osztrák bútorgyártó cég, amely a közép-európai régió országaiban van jelen - Európa egyik vezető kárpitozott bútor-, ágy-, matrac- és ágykeretgyártója. A cég által Magyarországon gyártott bútorok magas minőséget és dizájnt képviselnek, hazai jelenléte a magyar bútoripar egyik fontos szereplőjévé teszi a céget, Magyarországon Körmenden, Nován és Zalaegerszegen találhatók a legnagyobb gyárai. Az ADA a kárpitozott bútorok szakértője - nem csak bútorokat árul, hanem életstílust és életérzést.