Bársony Rebeka: "Önbizalmat kaptam attól, hogy a jég hátán is meg tudtam élni ez alatt az idő alatt" Micsoda nők vagytok 3. rész

Borítókép: Bársony Rebeka: "Önbizalmat kaptam attól, hogy a jég hátán is meg tudtam élni ez alatt az idő alatt" Micsoda nők vagytok 3. rész
A Micsoda nők vagytok! sorozatunk harmadik részében Bársony Rebekát mutatjuk be, aki kétgyermekes édesanyaként a természetközeli gyermeknevelés elkötelezett híve.

Hogy mit írhatnánk Bársony Rebeka névjegykártyájára? Először is rengeteg dolgot, hiszen mint kiderült, rengeteg végzettsége van, másrészt pedig egy névjegykártya - pont ezért - valószínűleg nem is lenne elég. A legfontosabb az életében mégis a családja, a gyermekei, a természet, a kertjük, az állataik, a lovai.

A természetközeli gyereknevelés az egyik legfontosabb dolog az életében. De hogy fér meg a bio répa kiásása, gyomlálás, a tyúkok etetése a modellkedéssel is foglalkozó, vörös rúzsos énnel? Hogy lett a zalai lányból high fashion dolgozó, tökéletes manikűrű fiatal lány, majd a természetbe visszatérő, otthon szülő, kötődően nevelő édesanya?

Legújabb micsoda nőnk Bársony Rebeka, hozzá mentünk el egy gyönyörű, napszélsárga Suzuki Vitarával, aki megmutatta nekünk, hol és hogyan él, elvitt minket a lovaikhoz is, és a jelenleg a család szentélyeként funkcionáló jurtájukba is, amely pár éve még az otthonuk volt.

Érdemes megnézni a róla szóló videónkat:

Nézd meg a sorozat korábbi részeit is:

Íme néhány nagy igazság Vekerdy Tamástól gyereknevelésről, szülőségről: