Bach Kata: "Nagyon önfeláldozó típus vagyok. Ha szabadidőm volt, akkor is minden a gyerekekről szólt" Van 20 kapanés perced? 3. rész

Borítókép: Bach Kata: "Nagyon önfeláldozó típus vagyok. Ha szabadidőm volt, akkor is minden a gyerekekről szólt" Van 20 kapanés perced? 3. rész
A Van 20 kanapés perced sorozat harmadik részében Zubor 'IgenAnya' Rozi vendége Bach Kata, kétgyermekes édesanya, színésznő volt.

Egy másfél és egy 5 éves gyermek anyukájaként Bach Katának nem igazán volt az elmúlt években ideje csak úgy ülni a kanapén. Ideje nagyrészét a gyermekei töltik ki, és mint kiderült, ha volt egy kis szabadideje, akkor is a gyerekeivel foglalkozott, nekik készített valamit, gyerekes dolgokkal kapcsolatban kutakodott az interneten. Be is vallotta, hogy mostanra kicsit kimerült.

De mivel töltekezne mégis, ha lenne picit több ideje, hogyan próbálja a régi szokásait visszaépíteni, illetve milyen új rutinokat tervez behozni a mindennapjaiba?

Erről mesélt Kata a sorozat műsorvezetőjének, Zubor 'IgenAnya' Rozinak.

Kata és Rozi egy ADA Hajo típusú SOFA kanapén beszélgettek.

Az ADA-ról

Az ADA Möbelwerke egy osztrák bútorgyártó cég, amely a közép-európai régió országaiban van jelen - Európa egyik vezető kárpitozott bútor-, ágy-, matrac- és ágykeretgyártója. A cég által Magyarországon gyártott bútorok magas minőséget és dizájnt képviselnek, hazai jelenléte a magyar bútoripar egyik fontos szereplőjévé teszi a céget, Magyarországon Körmenden, Nován és Zalaegerszegen találhatók a legnagyobb gyárai. Az ADA a kárpitozott bútorok szakértője - nem csak bútorokat árul, hanem életstílust és életérzést.