15 Instagram oldal, ahol filtermentes nőket követhettek

Borítókép: 15 Instagram oldal, ahol filtermentes nőket követhettek Forrás: Getty images
Manapság már úton útfélen olvasni arról, hogy mennyire káros a képek túlzott filterezése és a különböző plasztikai beavatkozásokat megszégyenítő applikációk alkalmazása. Mégis lehet számos olyan instagram profillal találkozni, ahol valós nőket lálthatunk és olvasgathatjuk történeteiket, motivációikat.

Teljesen természetes, hogy az internetre olyan képet szeretünk magunkról feltölteni, ami előnyös, amin jól nézünk ki és tetszünk magunknak. Anno amikor még előhivattuk a családi képeket, az albumba se tettünk be nem sikerült képeket. Azonban van egy határ a filterezés és a képek módosításában, ami után már nem is mi nézünk vissza a képekről.

Sajnos nagyon sok instagram felhasználó fiókja elindult egy olyan irányba, ahol már szinte mindenkinek egyen arca van a különböző applikációknak köszönhetően és nem látni az egyéni és különleges vonásokat. Szerintem ez végtelenül káros a felnövekvő generáció számára, de még mi "kész" felnőttek is hajlamosak vagyunk egy nem létező archoz vagy karakterhez hasonítani magunkat.

Összegyűjtöttünk 15 olyan magyar és külföldi instagram fiókot, ahol találkozhattok még valódi és változatos arcokkal, láthatjátok a bőrnek a textúráját, a narancsbőrt és bizony azt is, hogy az emberi testen nő szőr.