Izgalmas könyvújdonságok, amelyek garantáltan beszippantanak

Borítókép: Izgalmas könyvújdonságok, amelyek garantáltan beszippantanak Forrás: Pixabay
Szerencsére hétről hétre jelennek meg olyan könyvújdonságok, melyek nem kevesebbet ígérnek, mint hogy képesek kiszakítani a valóságból és áttranszportálni egy másik világba. Beszippantós regények következnek!

Hatalmas könyvrajongóként imádok könyvesboltba és könyvtárba járni. Nincs is annál izgalmasabb, mint amikor a kedvenc szerzőim valamelyikétől felfedezek egy újdonságot.

Vannak írók, akiket magabiztos kézzel emelek le a polcról: Jodie Picoult, Guillaume Musso, Jo Nesbo például ilyenek. Egyetlen könyvükben sem csalódtam még soha, de szívesen teszek próbára más szerzőket is.

Számomra akkor jó egy regény, ha képes arra, hogy megszüntesse a kapcsolatot a külvilággal: magába szippant és nem is enged, egészen addig, amíg végig nem olvasom. Amikor elkezdek olvasni egy ilyen művet, már az első oldalaknál érzem, hogy igen, ez ilyen lesz. Mert amikor kicsit félreteszem - mert hát az élet közben nem áll meg és muszáj- már azt várom, mikor folytathatom, vajon mi lesz a folytatás.

A következő összeállítás csupa ilyen könyvből áll. Úgyhogy vigyázz velük, mert tényleg beszippantanak és nem engednek egészen addig, amíg a végére nem érsz a történetüknek!

Könyvújdonságok, melyek garantáltan beszippantanak!