3 novemberben debütáló sorozat, amit mindenképp látnod kell: kezdődhetnek a bekuckózós esték!

Borítókép: 3 novemberben debütáló sorozat, amit mindenképp látnod kell: kezdődhetnek a bekuckózós esték! Forrás: IMDb
Itt a november, és mielőtt nagyon szomorú lennél, hogy lassan elkezdődnek a zord, hideg, téli hónapok, nos van egy szenzációs hírünk! Ugyanis hiába köszöntött be végérvényesen a hideg, sötét ősz, és hiába áll már a küszöbön a rideg tél, eljött az ideje a sorozatnézős, bekuckózós estéknek. Arról pedig, hogy feledhetetlen, fantasztikus estéink legyenek, egyértelműen gondoskodnak a streaming platformok, ugyanis számos nagyszerű sorozat debütál novemberben.

A hideg, esős, őszi esték mondhatni tökéletes hangulatot teremtenek a bekuckózós filmezéshez. A Netflix most pedig 3 olyan sorozatot is hozott, melyet mindenképpen érdemes lesz megnézned novemberben.

1. A láthatatlan fény

A láthatatlan fény november 2-án jött ki a streaming platformon. A sorozat Anthony Doerr regénye alapján készült. Annak ellenére, hogy mindössze 4 részes, garantáltan oda fog szegezni a képernyő elé. A történet a francia származású vak lány, Maire-Laure LeBlanc sorsát mutatja be, aki megszökik a nácik által megszállt Párizsból. Szökésének oka többek között felbecsülhetetlen gyémánt elrejtése. A sorozat rendkívül ígéretes, izgalmas és megrendítő. Ami pedig különösen közel hozhatja a magyar nézők szívéhez, hogy a jelenetek nagy százalékát Budapesten forgatták.

Az előzetes alapján mi nagyon ajánljuk, igazán ígéretesnek tűnik.

2. A korona

Már csak két hét, és érkezik a korona új és egyben utolsó évada, melyben Diana hercegnő halála kerül a fókuszba. Azonban többek között olyan fontos momentumokat is érinteni fog a záró évad, mint Diana utolsó vakációja, vagy Katalin és Vilmos megismerkedése, Margit hercegnő és az anyakirálynő halálára, sőt, Károly és Kamilla esküvőjére is sor fog kerülni. Ezentúl pedig a sorozat alkotója nemrégiben azt is elárulta, hogy még a királynő halála is téma lesz az utolsó részekben. Sokak szerint egyébként ez az évad fogja a legnagyobb botrányt kiváltani.

Az előzetesből pedig úgy tűnik, nem is olyan téves elképzelés az, hogy ez lesz az eddigi legbotrányosabb évad.

3. Oblirated

November utolsó napján pedig a Las Vegasban játszódó Oblirated sorozat kerül debütálására. A sorozat egy különleges elit csapatról szól, akiknek a feladatuk egy bomba hatástalanítása. Azonban véletlenül egy rossz bombát hatástalanítanak, ám ők erről mit sem tudnak, és a jól elvégzett munka jutalmaként végig bulizzák az éjszakát. Ám amikor kiderül, hogy bizony rossz bombát találtak meg, a másnapos katonáknak azonnal össze kell szedni magukat, és meg kell találniuk az igazi bombát, különben az egész város felrobban.

Vajon sikerül nekik?

Az alábbiakban pedig olyan izgalmas filmeket szedtünk össze, melyek garantáltan tetszeni fognak, ha szereted a pszichológiai thrilleket!