Jó hír a rajongóknak: elképzelhető, hogy A korona végeztével nem kell végleg elbúcsúzni a királyi családtól

Borítókép: Jó hír a rajongóknak: elképzelhető, hogy A korona végeztével nem kell végleg elbúcsúzni a királyi családtól Forrás: IMDb
Az A korona rajongóinak örömére elképzelhető, hogy a hatodik évad befejeztével nem kell örökre elbúcsúznunk a brit királyi családról készült sorozatoktól. Ugyanis Peter Morgan, A korona alkotója igencsak gondolkozik azon, hogy folytatja a nagy sikerű sorozatot, méghozzá úgy, hogy hatalmas időutazásra invitálná a nézőket. Ugyanis a népszerű sorozat folytatását II. Erzsébet királynő kora előtt játszódó előzményekre fókuszáltatná.

A Varietyvel való beszélgetés során Peter Morgan arról számolt be, hogy nem kell elkeserednie a rajongóknak, mivel a hatodik évad befejezte után is komoly tervei vannak. Azonban jelentősebb részleteket nem árult el, annyit azonban megemlített, hogy az előzménysorozat a királyi család egy másik korszakát mutatná be.

„Van egy ötletem. De előbb még el kell intéznem néhány más dolgot. Másodszor, egyedi körülményekre lenne szükség ahhoz, hogy összejöjjön. Igen. Ha újra az A korona sorozattal foglalkoznék, akkor mindenképpen visszamennék az időben."

Forrás: IMDb
Az utolsó évadban Diana halála lesz a fókuszban.

A királynő halála is téma lesz az utolsó évadban

Ám ne rohanjunk ennyire előre az időben, hiszen a hatodik évad első részei november 16-án fognak debütálni a Netflixen, míg a második etap pedig december 14-ére várható. Mint már arról korábban írtunk is, számtalan részlet derült ki abból, hogy pontosan mire lehet számítani az utolsó évadban. Azonban az adott interjúban egy új részletre is rávilágított az alkotó, miszerint hiába csak 2005-ig tart a sorozat, a királynő halála mindenképpen téma lesz.

„Mindannyian láttuk a temetést. Mivel ezt mindenkit mélyen érint, meg kellett találnom a módját annak, hogy az utolsó epizódban a karakter halálával foglalkozzunk, még akkor is, ha még nem halt meg."

Sőt azt is hozzátette, hogy komolyan fontolgatta, hogy II. Erzsébet királynő halálról szóljon az utolsó epizód, ám végül elvetette ezt az ötletet. Véleménye szerint 2005 sokkal jobb alternatíva a méltóságteljes befejezésre.

Az alábbi galériában pedig megmutatjuk, hogy miként néznek ki A korona szereplői a valódi életben.