Egy férfi ocsmány dolgot művelt mellettem, miközben a fiamat szoptattam

Egy férfi ocsmány dolgot művelt mellettem, miközben a fiamat szoptattam
Forrás: unsplash/Wes Hicks

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mi történt Edinával a plázában? Senkinek sem kívánja.

Nagyon forró és nagyon forgalmas nap volt. Egy vidéki bevásárlóközpontban lődörögtünk a férjemmel, amikor a hasamon lógó néhány hónapos kisfiam ordítani kezdett. Éhes, hát persze. Kétségbeesetten néztem körül, hol szoptathatnám meg.

Nem volt valami hatalmas tapasztalatom a nyilvános szoptatással kapcsolatban, de Gergő annyira bőgött, hogy nem volt más választásom. Szóltam a férjemnek, megyek, keresek valami alkalmas helyet, ő meg addig vegye meg a listán szereplő bevásárolnivalókat, hadd jussunk előbbre. Elmentem a vécére, de nem volt babázásra kialakított helyiség. A kávézók nagyobb része még zárva tartott, a többi alkalmatlannak tűnt a célra. Úgyhogy kerestem egy padot a pláza végében (szerencsére nem voltak sokan), és leültem a gyerekkel.

Gergő már percek óta evett, amikor hirtelen halk, ismétlődő zajt hallottam. Felnéztem, egyenesen egy idősebb ember szemébe. A szemközti padon ült: nemrég érkezhetett csak, amíg én a babával voltam elfoglalva. Kezét a zsebében tartotta, és miközben engem bámult, fel-le mozgatta. Ennél egyértelműbben nem is maszturbálhatott volna.

Olvasd el ezt is!

Szemüveget viselt, szürkés haja volt, a nadrágja és a zakója is szürke. A szürkék hegedőse. Leginkább az arckifejezése láttán öntött el a szégyen. Kéjes volt, mohó, és olyan, mint aki úgy érzi, minden joga megvan ahhoz, hogy egy ismeretlen, szoptató nő testét a saját örömszerzésére használja.

Féltem és dühös voltam egyszerre. Nem tudtam, mit tegyek. Hihetetlenül érzékeny pillanat volt: el akartam menekülni, de féltem, hogy agresszívvá válhat, vagy követni fog minket. Sikítani akartam, de megbénított a sokk és a félelem.

Végül remegő ujjakkal előhalásztam a mobilt a zsebemből, és felhívtam a férjemet. Hangosan beszéltem a telefonba, feldúlt hangon kértem, hogy azonnal jöjjön ide. Egy perc múlva láttam, ahogy siet felénk – nyilván megijesztette a hangom -, és ahogy közeledett, a férfi felállt és elfutott.

Pityeregve meséltem neki, mi történt. Azonnal be kell jelentenünk, mondtam, és ő bólogatott. Nem azért akartunk szólni, mert úgy gondoltuk, nagy esély van rá, hogy a férfit elkapják, hanem mert eltökéltem, megpróbálom megakadályozni, hogy más nő is ugyanazon a szörnyűségen menjen keresztül, mint én. Ennek az embernek a pláza eldugott sarka rendszeres vadászterület lehet.

Amikor megtaláltuk az információs pultot, hatalmas sor állt ott, elviselhetetlen volt a meleg, a baba újra sírni kezdett, az undor és a szomorúság pedig kezdett elhalványulni bennem. Úgyhogy hazamentünk. Csak az azt követő napokban és hetekben tapasztaltam meg az élmény valódi hatását. Az az ember még hosszú ideig gondolkodhatott azon, hogyan szoptattam, miközben ő örömöt akart szerezni magának! Mocskosnak éreztem magam, és ami a legrosszabb, nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy megsértette azt a nagyon értékes és gyengéd kapcsolatot, amely a kisbabámhoz fűz.

A trauma végül nem állította meg a szoptatást, bár tartottam ettől. Viszont jóval nehezebbé tette: megnövekedett a szorongásom, és rettegni kezdtem a nyilvános etetéstől. Ha néha mégis rákényszerültem, ahelyett, hogy Gergőre koncentráltam volna, már csak arra figyeltem, nem ül-e a közelünkben valaki, aki aljas módon betolakszik az intim szférámba, és akaratom ellenére kölcsönveszi a testemet.


Hírességek, akik megosztották rajongóikat azzal, hogy nyílt színen szoptattak:

Nézd meg a galériánkat>17 kép
17 sztár, aki megosztotta rajongóit azzal, hogy nyílt színen szoptatott
Tovább olvasok
Kép
Napi horoszkóp november 24.: a Kosok fontos ügyért harcolnak, a Rákok körül felpezsdül az élet

Ma is izgalmas üzenetek várnak, nem érdemes tehát kihagyni a horoszkópod!

Kép
Az érzelmi megcsalás 5 jele, amit a legtöbben túl későn vesznek észre

A félrelépést a kapcsolatok többsége nem képes túlélni, mindegy, hogy a megcsalás milyen téren történik.

Kép
Híres magyar anyukák, akik elkapták a koronavírust

A COVID-19 nem válogat. Olyannyira, hogy egyre több közszereplő osztja meg magáról a hírt, hogy bizony ő is elkapta a koronavírus-fertőzést. Ismert anyukák mesélik el, hogyan élték meg a betegséget és a karantént, miután pozitív lett a tesztjük.

Kép
Veszélyben a nemzőképesség! - 5 szokás, amiről mindenképpen szoktasd le a párod, ha babát szeretnétek!

Nagyjából 100 nap szükséges ahhoz, hogy kifejlődjenek és megérjenek a spermiumok. Ennyi ideig tart, míg a leendő gyermeked apja javítani tud nemzőképességén, feltéve, ha felhagy pár rossz szokással.

Kép
Lehet, hogy Covidos vagy? Így készülj fel a PCR-tesztre testileg és lelkileg

Mutasson valaki olyan embert, aki könnyedén beül a fogorvosi székbe vagy egyszerűen túllendül a másnap esedékes nőgyógyászati rákszűrés gondolatán? Ezeknél a beavatkozásoknál legalább tudjuk mire számíthatunk, mert már korábban átéltünk ilyen procedúrát. Ellenben a Covid-teszt egy merőben új tapasztalás. Viszont tehetsz néhány lépést annak irányába, hogy testben és lélekben felkészülten érkezz meg a PCR-tesztre.

Kép
Mennyit igyon egy iskolás korú gyerek?

Legyen szó bármilyen évszakról, mindig oda kell figyelni a gyermekek folyadékbevitelére. A hidratációnak nem csak sport vagy mozgás közben, de a számítógépek előtt ülve is fontos szerepe van. Nagy-Parádi Tímeát, az Absolute Live táplálkozási szakértőjét kérdeztük.

Kép
Pokorny Lia: „Valódivá kezdhetnénk válni, valódi örömökkel és valódi célokkal”

Mintha barátnők lennénk, olyan közvetlenül és őszintén mesél magáról és a világról. Egy másfajta boldogságról, amelynek a küszöbén állunk. Arról, hogyan tesz rendet a járvány hatására az életében. A színésznő, aki 2020. november 24-én az online Éva Psziché Est vendége lesz, beavat a félelem és a nyugalom, az egyedüllét és a kiteljesedés titkaiba.

Kép
A karácsony nem marad el, jöhet a dekor!

Ünnepi dekorációk a minimalistától a romantikusig, amik csak rád várnak. Meghitt és csodákban gazdag készülődést kívánunk!

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem