Egy férfi ocsmány dolgot művelt mellettem, miközben a fiamat szoptattam

Egy férfi ocsmány dolgot művelt mellettem, miközben a fiamat szoptattam
Forrás: unsplash/Wes Hicks

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mi történt Edinával a plázában? Senkinek sem kívánja.

Nagyon forró és nagyon forgalmas nap volt. Egy vidéki bevásárlóközpontban lődörögtünk a férjemmel, amikor a hasamon lógó néhány hónapos kisfiam ordítani kezdett. Éhes, hát persze. Kétségbeesetten néztem körül, hol szoptathatnám meg.

Nem volt valami hatalmas tapasztalatom a nyilvános szoptatással kapcsolatban, de Gergő annyira bőgött, hogy nem volt más választásom. Szóltam a férjemnek, megyek, keresek valami alkalmas helyet, ő meg addig vegye meg a listán szereplő bevásárolnivalókat, hadd jussunk előbbre. Elmentem a vécére, de nem volt babázásra kialakított helyiség. A kávézók nagyobb része még zárva tartott, a többi alkalmatlannak tűnt a célra. Úgyhogy kerestem egy padot a pláza végében (szerencsére nem voltak sokan), és leültem a gyerekkel.

Gergő már percek óta evett, amikor hirtelen halk, ismétlődő zajt hallottam. Felnéztem, egyenesen egy idősebb ember szemébe. A szemközti padon ült: nemrég érkezhetett csak, amíg én a babával voltam elfoglalva. Kezét a zsebében tartotta, és miközben engem bámult, fel-le mozgatta. Ennél egyértelműbben nem is maszturbálhatott volna.

Olvasd el ezt is!

Szemüveget viselt, szürkés haja volt, a nadrágja és a zakója is szürke. A szürkék hegedőse. Leginkább az arckifejezése láttán öntött el a szégyen. Kéjes volt, mohó, és olyan, mint aki úgy érzi, minden joga megvan ahhoz, hogy egy ismeretlen, szoptató nő testét a saját örömszerzésére használja.

Féltem és dühös voltam egyszerre. Nem tudtam, mit tegyek. Hihetetlenül érzékeny pillanat volt: el akartam menekülni, de féltem, hogy agresszívvá válhat, vagy követni fog minket. Sikítani akartam, de megbénított a sokk és a félelem.

Végül remegő ujjakkal előhalásztam a mobilt a zsebemből, és felhívtam a férjemet. Hangosan beszéltem a telefonba, feldúlt hangon kértem, hogy azonnal jöjjön ide. Egy perc múlva láttam, ahogy siet felénk – nyilván megijesztette a hangom -, és ahogy közeledett, a férfi felállt és elfutott.

Pityeregve meséltem neki, mi történt. Azonnal be kell jelentenünk, mondtam, és ő bólogatott. Nem azért akartunk szólni, mert úgy gondoltuk, nagy esély van rá, hogy a férfit elkapják, hanem mert eltökéltem, megpróbálom megakadályozni, hogy más nő is ugyanazon a szörnyűségen menjen keresztül, mint én. Ennek az embernek a pláza eldugott sarka rendszeres vadászterület lehet.

Amikor megtaláltuk az információs pultot, hatalmas sor állt ott, elviselhetetlen volt a meleg, a baba újra sírni kezdett, az undor és a szomorúság pedig kezdett elhalványulni bennem. Úgyhogy hazamentünk. Csak az azt követő napokban és hetekben tapasztaltam meg az élmény valódi hatását. Az az ember még hosszú ideig gondolkodhatott azon, hogyan szoptattam, miközben ő örömöt akart szerezni magának! Mocskosnak éreztem magam, és ami a legrosszabb, nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy megsértette azt a nagyon értékes és gyengéd kapcsolatot, amely a kisbabámhoz fűz.

A trauma végül nem állította meg a szoptatást, bár tartottam ettől. Viszont jóval nehezebbé tette: megnövekedett a szorongásom, és rettegni kezdtem a nyilvános etetéstől. Ha néha mégis rákényszerültem, ahelyett, hogy Gergőre koncentráltam volna, már csak arra figyeltem, nem ül-e a közelünkben valaki, aki aljas módon betolakszik az intim szférámba, és akaratom ellenére kölcsönveszi a testemet.


Hírességek, akik megosztották rajongóikat azzal, hogy nyílt színen szoptattak:

Nézd meg a galériánkat>17 kép
17 sztár, aki megosztotta rajongóit azzal, hogy nyílt színen szoptatott
Tovább olvasok
Kép
Öt dolog, amit megtanulhatsz a macskádtól

Minden érintett tudja, hogy a Macskával szemben lehetetlen a falkavezért alakítani, vagy abban bízni, hogy egyszer majd demokratikus csapatot alkottok.

Kép
9 dolog, ami számomra természetes, de a férjemnek égnek áll tőle a haja

Díszpárnák, csinos bögrék, burjánzó növények a lakásban. Minden női szívet megdobogtatja legalább az egyik, ám életünk párjai szívük szerint eltüntetnék mindet, amint kitesszük a lábunkat a lakásból.

Kép
Milyen borokat válasszunk előételekhez?

Akárcsak az italok sorában az aperitifnek, úgy az étkezések során az előételeknek is megvan a fontos szerepük. Érdemes a menüsort is ugyanúgy felépíteni, mint ahogy a borok kóstolási sorrendjét felállítani, vagyis a könnyű ételekkel és italokkal kezdeni, majd fokozatosan haladni a tartalmasabb fogások és a testesebb, érettebb borok felé. Mivel az előétel amolyan első fogás előtti étvágygerjesztő, leginkább könnyedebb, lendületesebb, frissebb borok kerülnek mellé pohárba. „Kóstoljunk bele” néhány hideg és meleg előételbe, és a hozzájuk párosítható borokba!

Kép
Megnéztem Grecsó Krisztián és Grecsó Zoltán önálló estjét

A „Többet magunkról” című darabbal a Grecsó név végérvényesen összművészeti branddé vált. Jobb nem is történhetett volna vele.

Kép
A tehénpuki és -böfögés életveszélyes!

A szarvasmarhák tejet és húst adnak nekünk. És jó sok metánt. A metán meg az egyik legveszélyesebb üvegházgáz: a klímakatsztrófához nagyban hozzájárul. De most úgy tűnik, a metánnak annyi.

Kép
Dubajban az anyák szülés után mell- és hasplasztikát is kérhetnek - ez ott természetes

Anyukák mesélnek, milyen a terhesség és a szülés Dubajban, Svédországban, Hollandiában, Franciaországban és Angliában.

Kép
Másfél évtized után elengedtem az örökbefogadást, és most boldog vagyok

Nem esett teherbe, de kétségbe sem. Járta az egészségügy rondabugyrait, a kórházakat, a borsos árú magánrendeléseket, a meddőségi klinikákat. Végül az örökbefogadás mellett döntött. Üdvtörténet nincs, mégsem vág eret magán emiatt. Ági kálváriája és felszabadulása.

Kép
Vérnyomáscsökkentő ételek

A szívbetegségek elkerüléséhez a magas vérnyomás az a kockázati tényező, amit az összes közül a legkönnyebb orvosolni. A megfelelő étkezéssel sokat segíthetsz!

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem