Mesélj, Anyukám a nyárról és arról, hogyan térünk vissza a szürke mindennapokba!

Borítókép: Mesélj, Anyukám  a nyárról és arról,  hogyan térünk vissza  a szürke mindennapokba! Forrás: fotó: Marossy Judit
Ez itt a Mesélj, Anyukám! podcast, 5. évadának évadindító 1. epizódja, amelyben a nyárról beszélgettünk és arról, hogyan térünk vissza a szürke mindennapokba! Ha Téged is megtépázott az elmúlt 12 hét, netán az anyai kiégés tüneteit is tapasztaltad magadon, ha szorongsz amiatt, hogy miként veszitek fel újra a szeptember pörögős ritmusát, akkor ez az adás Neked szól!

Az anyai kiégés (vagy más néven anyai kimerültség vagy anyai kimerültség-szindróma) egy olyan állapot, amikor egy anya hosszú távú és intenzív stressz, leterheltség és kimerültség miatt fizikailag, érzelmileg és mentálisan kimerül. Ez a jelenség gyakran akkor fordul elő, amikor egy anya magas szintű felelősséget vállal a gyermeknevelés, a munka, a háztartásvezetés és egyéb kötelességek terén, és nehezen találja meg az egyensúlyt ezek között. Pont úgy, mint ahogy az elmúlt közel 12 hétben tettük. Így ma az anyák egyik fele fellélegez, megkönnyebbül, hogy újra becsöngettek az iskolába. Az anyák másik fele viszont szorong, hogy véget értek a boldog, szabad nyári napok, és ismét egy feszített tempót diktál majd a szeptember.

Ezekről az anyai érzésekről szól a Mesélj, Anyukám! podcast 5. évadának 1. epizódja.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább), vagy Google Podcasts-on, Apple Podcast-on esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha pedig még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat.

Mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!