JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

1 hét ovi, 2 hét otthon - Hogyan készüljünk fel a beteges hónapokra?

Borítókép: 1 hét ovi, 2 hét otthon - Hogyan készüljünk fel a beteges hónapokra?
A legújabb Mesélj, Anyukám! podcastunkban arról beszélünk, hogyan készülünk anyukaként a gyakorlatilag ősztől tavaszig tartó beteges időszakra, és mit teszünk, hogy a lehető legelviselhetőbbek legyenek ezek a hónapok mindenki számára.

Sokan várjuk remegve a szeptember elsejét a két és fél hónapnyi nyári szünet után, hogy a gyerekeink végre intézményben legyenek. Aztán megtörténik, elkezdődik a szeptember, és még egy hét sem telik el... sőt, valójában 3 nap sem telik el és.... és nem hiszem el, már köhögnek és folyik az orruk! Persze, nagy bajuk nincs, senki nem lázas, huncutkodni, zsiványkodni, és anya idegein táncolni mindenkinek van ereje – otthon, hiszen köhögnek, és folyik az orruk, ergo betegek, így amíg teljesen meg nem gyógyultak, nem mehetnek közösségbe.

Úgyhogy kezdődik az ősztől tavaszig ismétlődő sorminta: 1 hét ovi/bölcsi/iskola-2 hét otthon. Az ember bevethet mindent: mézes teát, C-vitamint, illóolajat, gyógynövényeket, könyöröghet és imádkozhat bárkihez, akiben hisz, a sorminta akkor sem változik.

Elő az orrszívóval, elő a vízforralóval és bízzunk a legjobbakban.

De hogy mégis hogy telnek ezek az időszakok? Hogy készülünk fel ezekre a beteges hónapokra? Mit teszünk, hogy a lehető legtovább maradjanak egészségesek gyerekeink? És hogy próbálunk meg a lehető legkevesebb lábon kihordott agyvérzéssel túlélni egy taknyos, köhögős, influenzás szezont?

A legújabb adásban erről beszélgetünk a Nosiboo sales asszisztensével, Garamvölgyi Adéllal, aki maga is három gyermekes édesanya.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!