Reddit, kommentek, feltételezések... Meséljetek, Anyukák! Mit gondoltok rólunk? Évadzáró különkiadás!

Borítókép: Reddit, kommentek, feltételezések... Meséljetek, Anyukák! Mit gondoltok rólunk? Évadzáró különkiadás! Forrás: Marossy Judit
A Mesélj, Anyukám! podcast a negyedik évadának záró adásához érkezett, amelyben különleges témát feszeget a három műsorvezető: Endrész Timi, Lugosi Dóri és Zubor Rozi.

A 188. Mesélj, Anyukám! adáshoz és ezzel a negyedik évadunk végéhez érve arra gondoltunk, hogy egy kicsit más típúsú résszel zárjuk az évadot, mint amit mostanában megszokhattatok tőlünk. Kiderült ugyanis, hogy fent vagyunk mi is a Redditen, mármint téma lettünk, ahol egyesek kedvesebben, mások annyira nem kedvesen mondják el az adásról, vagy akár rólunk a véleményeiket. Ezekre szerettünk volna reagálni, ezzel egyidőben pedig az Instagram oldalunkra kitettünk egy „feltételezős" kérdés matricát, amelyre szintén nagyon érdekes, és vicces dolgok jöttek. Őszintén válaszoltunk minden kérdésre. Tényleg. Mindenre. Jó szórakozást hozzánk, szeptemberben találkozunk!

(Vagy talán már előbb is!? :) )

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!