"Mindent megoldok egy kézzel is!" Szuperképességek, amikre anyaként tettünk szert

Borítókép: "Mindent megoldok egy kézzel is!" Szuperképességek, amikre anyaként tettünk szert Forrás: Marossy Judit
A Mesélj, Anyukám! podcastunk legújabb részében kicsit viccesen, de valójában egy komoly témát dolgozunk fel: milyen szuperképességekre tettünk szert, mióta anyává váltunk?

Anya mindent megold. Tudjuk, látjuk, tapasztaljuk. De biztos vannak számotokra is olyan dolgok, amikről egyáltalán nem gondoltad a gyermekvállalási előtti időkben, hogy képes leszel rá. Mik ezek? Egy kézzel csinálni... bármit? Alvás nélkül élni? Vagy akár egyáltalán életben tartani és még magad számára is jó, elég jó anyának lenni? A mai, EcoFamily által szponzorált adásban azokról a szuperképességekről beszélgettünk hárman, amelyekre azóta tettünk szert, mióta anyukák lettünk. Gyere, hallgass meg minket, aztán mesélj: mi a te szuperképességed? :)

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha szeretnéd, ezt a részt meg is nézheted:

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Szuperanyák? Híres nők, akiktől lehetne mit tanulni az anyaságról: