Mit csinál Anya, amikor "csak" otthon van egész nap, és nem csinál "semmit"!?

Borítókép: Mit csinál Anya, amikor "csak" otthon van egész nap,  és nem csinál "semmit"!? Forrás: Marossy Judit
A legújabb epizódban felfedjük, hogyan is telik egy anya mindennapja otthon, amikor "csak" otthon van és nem csinál "semmit".

Miben fáradunk el estére, amikor egész nap "csak" otthon vagyunk egy(-kettő-három-X) gyerekkel és nem csinálunk semmit? Csak játszunk a gyerekkel, csak fejlesztjük, csak főzünk, mosunk, takarítunk, csak orvoshoz megyünk, csak intézzük a bevásárlást, csak elugrunk a védőnőhöz, a gyerekorvoshoz? Csak intézzük a szülinapi bulit, készülünk a húsvétra, a karácsonyra? Csak közben elugrunk a nagyobb tesókért, varrjuk a farsangi jelmezt, váltjuk a téli ruhatárat nyáriasra, gondoskodunk a pótolandó, hiányzó ruhadarabokról? Csak életben tartjuk őket, gondoskodunk a testi és a mentális épségükről? És esetleg mellette csak úgy dolgozgatunk is? Pihenés helyett alvásidőben is? És ez most így annyi, ami csak így hirtelen gyorsan eszünkbe jutott... Szóval mit csinál Anya, amikor "csak" otthon van egész nap, és nem csinál semmit? Erről beszélünk a legújabb részünkben!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Íme néhány fotó egy igazi anya igazi mindennapjairól: