A legbunkóbb sztárok, avagy kiket utálnak a legjobban a viselkedésük miatt?

Borítókép: A legbunkóbb sztárok, avagy kiket utálnak a legjobban a viselkedésük miatt? Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Kik Hollywood legelviselhetetlenebbjei?

Mindenkinek vannak rossz napjai, és olyan ember is akad, aki szinte mindig taplón viselkedik. A hírességek nemhogy nem kivételek ez alól, de rájuk talán még inkább érvényes a szabály: hirtelen érkező hírnév, eltávolodás a valóságtól, et cetera. Lássuk, kik azok a sztárok, akikkel extrán nehéz együtt dolgozni, netán a rajongóikkal tahók, ha azok autogramot mernek kérni, vagy igazából mindenkit utálnak, aki csak szembejön velük.

Christian Bale

A kiszivárgott hangfelvétel, melyen a Batman és az Amerikai Psycho sztárja torkaszakadtából üvölt a stábbal a Terminátor: Megváltás forgatásán, önmagáért beszél. De közben utál interjút is adni, és a rajongókért sincs oda, amit személyes találkozásokkor egyáltalán nem rejt véka alá.

Chevy Chase

Állítólag az egyik legnehezebben elviselhető sztár, aki gyorsan kiszagolja a másik gyenge pontját, és aztán nem mulasztja el szóvá tenni. Rasszista poénokat eresztget, sérteget nőket és férfiakat, egészségeseket és betegeket egyaránt, szinte mindenki panaszkodik rá, szörnyű természete miatt pedig nagyjából ki is golyózta önmagát a szakmából. A Saturday Night Live-ban – miután Chase otthagyta – egy idő után Bill Murray lett a nagy sztár, Chase pedig egy vendégszereplés alkalmával annyira bunkó volt mindenkivel, hogy ő és Murray az adás után összeverekedtek.

Forrás: Gerardo Mora/Getty Images

Galériánkban további öt rendkívül bunkó sztár történetét ismerheted meg!