78 gyereke van, 13 nő most vár babát tőle, mégsem a pénz élteti a Sperminátort

Borítókép: 78 gyereke van, 13 nő most vár babát tőle, mégsem a pénz élteti a Sperminátort Forrás: Getty Images
Nem kér pénzt "szolgáltatásaiért", segíteni szeretne azoknak a nőknek, akik gyermekáldás reményében hozzá fordulnak. A civilben egyetemi professzorként dolgozó amerikai férfi készségesen osztogatja örökítőanyagát a rászorulóknak, országhatáron innen és túl.

Soha nem fogadott el egy fillért sem szolgáltatásaiért az a férfi, aki spermadonorként 78 gyerek apja, s jelen pillanatban is 13 kismama az ő hímivarsejtjeinek segítségével fogant meg. A 44 éves Ari Nagel - aki a civil életben egyébként egyetemi professzor New Yorkban – abból sem csinál titkot, hogy sokáig a hagyományos úton-módon juttatta célba hímivarsejtjeit; manapság viszont már óvatos, és egy kis tégelyben szállítja le az „anyagot” azoknak, akik a segítségét kérik.

Nagel szerint ez azért is jó, mert a védekezés nélküli szexet kiiktatva se magát, se azokat a nőket nem veszélyezteti, akik rendre megkeresik. A „Sperminátor” néven elhíresült férfi nemrég egy élő műsorban úgy fogalmazott; őt nem pénzzel, hanem szeretettel, kedvességgel és megbecsüléssel „fizetik ki” azok az általában szegényebb körülmények közt élő nők, párok és családok, akik a „szolgáltatásait” igénybe veszik. Ezért is tekinti küldetésének, hogy segítsen mindazokon, akik anyagi okok miatt nem engedhetik meg maguknak a költséges, mesterséges megtermékenyítő eljárásokat.

Rengeteg szeretetet, sok boldog pillanatot kapok az élettől, hogy ennyi gyerekem van. Vannak köztük, akiket minden nap látok, de persze olyanok is, akikkel soha nem találkoztam. Ez a család döntése – mondja a Sperminátor. Nagyon sok nővel itt, Amerikában találkozom, velük az egész folyamatot persze így jóval egyszerűbb kivitelezni, mint azokkal, akik külföldről keresnek meg. A múlt hónapban például kétszer jártam Afrikában, előtte Barbadoson és Oroszországban; hogy megpróbáljak ottaniakon is segíteni.

A New York-i férfi egyébként valamilyen formában mindegyik gyerekével igyekszik tartani a kapcsolatot. Néhányukat hetente többször is meglátogatja, a távoli országokban élőknek pedig a közösségi oldalakon üzen.

Galériánkban pedig olyan, termékenységgel kapcsolatos tévhiteket gyűjtöttünk össze, amiket jobb, ha elfelejtesz!