9 vicces és egyben szorult helyzet, amikor rájössz, hogy elfogyott a vécépapír

Borítókép: 9 vicces és egyben szorult helyzet, amikor rájössz, hogy elfogyott a vécépapír
Persze mindez kisebb eséllyel fordulhat elő, ha takarékosabban használjuk a rendelkezésünkre álló vécépapírt. Mindjárt kiderül, miért mondjuk ezt...

Ilyen olvasói levelet kaptunk a minap:

Sziasztok!

Köszönöm, hogy vagytok!!!
Római kirándulásunkról tele élménnyel, de fáradtan hazaérve csak arra vágytam, hogy elérjem a házunk legkisebb helyiségét. A kapun belépve a postaládát megnézve vettem észre, hogy mindezt friss olvasnivalóval tehetem meg. Igen, már “relaxációm” végére érve észleltem, hogy baj van, nincs papír. Ekkor az Éva a tenyeréből kínálja fel nekem a vágyott puhaságot. Soha ennyire nem örültem még reklámnak az újságban! Köszönöm Nektek a megmentést, no és azt a nagy nevetést, ami kitört belőlem az “ezt nem hiszem el” mondattal együtt!
Ildikó

Ha valaki nem találta volna ki, a legutóbbi, decemberi számunkhoz csomagoltunk egy mintát a Zewa legújabb vécépapír-formulájából, a Just1-ból, amelyből akár egy lap is elég lehet vastag és nedvszívó kialakításának köszönhetően.

" urlTarget="_blank" alt=" " style=" " expiration-date=" "]

Olvasónk levelétől felvillanyozódva összegyűjtöttünk néhány vicces mémet olyan helyzetekről, amelyekkel mindannyian találkoztunk már – elvégre kivel ne fordult volna még elő akár otthon, akár nyilvános helyen, hogy hiányt kellett szenvednie vécépapírból? Íme:

1. A pillanat, amikor rájössz, hogy NINCS.

2. Először kétségbeesel...

3. Aztán elönt a düh...

4. ...aztán segítségért kiabálsz.

5. A segítség pedig már csak olyan, hogy vagy érkezik vagy nem.

6. És amikor érkezik, akkor se mindig olyan, amilyennek szeretnénk.

7. Úgyhogy az is előfordul, hogy az ember kénytelen szorult (vagy ezzel éppen ellenkező előjelű) helyzetében unortodox megoldásokhoz folyamodni.

8. Persze minden ilyen helyzet fontos tanulsággal is jár: máskor légy elővigyázatosabb!

9. És végül levonhatod a következtetést: