Sportolni anyaként? És hogyan neveljünk a gyerekeinkből egészségtudatos felnőtteket? - TESTKÉP podcast évadzáró

Borítókép: Sportolni anyaként? És hogyan neveljünk a gyerekeinkből egészségtudatos felnőtteket? - TESTKÉP podcast évadzáró
Kun Barbara, a Generali kommunikációs szakértője, aki a Generali Run Balatonfüred futóverseny kommunikációjáért is felel, maga is egy nagyon egészségtudatos és aktív nő, aki ugyanezt a mentalitást igyekszik átadni a családjának is. Erről beszélgettünk vele a Testkép podcast legújabb adásában!

Beszélgetésünk apropója a Generali a Biztonságért Alapítvány által támogatott Generali Run Balatonfüred futóverseny, amelynek a fő célja, hogy az egész családot megmozgassa, hogy a legkisebbektől kezdve a család minden tagja lássa, milyen öröm célba érni, és egymást támogatni a sportos célok elérésében. Ezen a futóversenyen a gyerekek is elindulhatnak, van lehetőség babakocsis futamon indulni, és a 6,5km-es távtól egészen a maratonon megmérettetni magunkat!

Kun Barbara kommunikációs szakértővel a közelgő Generali Run Balatonfüred kapcsán beszélgettünk futásról, szülői példamutatásról. A futóverseny nem csak a munkában, de a magánéletben is szívügye, hiszen sokat foglalkozik az egészségmegőrzéssel, saját magát és a családját is igyekszik minél fittebb életmódra vezetni. Beszélgettünk vele többek között arról, hogy milyen várandósan és szülés után sportolni, egyáltalán elfoglalt édesanyaként beiktatni a mindennapokba.

ITT MEGHALLGATHATOD AZ ADÁST:

ITT MEG IS NÉZHETED:

Szívesen részt vennél a beszélgetésben is említett Generali Run Balatonfüreden?

A szezonnyitó futóversenye Balatonfüreden csodás környezetben és szórakoztató kiegészítő programokkal várja az egész családot!

Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a Generali Run Balatonfüred, ahol az egyéni számok mellett családi futamok és gyerekfutamok is helyet kaptak. A távok közül - 6,5 km, 10,5 km, 21,1 km vagy 42,2 km - a maratoni és félmaratoni táv akár váltóban is teljesíthető, a legkisebbeknek gyerekfutamokkal (1-2,6 km), a legeslegkisebbeknek és édesanyáéknak/édesapáknak pedig babakocsis futással készülnek a szervezők. Sőt, a CSALÁDI CSAPAT-ban is lehet nevezni: ez a versenyszám szuper opció lehet családoknak, és ha hárman indultok, csak ketten fizettek a versenyért - a harmadik csapattag nevezése ingyenes lesz.

Időpont: 2024.04.13.
Helyszín: Balatonfüred, Tagore sétány
További infók: futas.maratonman.hu/generali-run-balatonfured

ITT MEGTALÁLOD A KORÁBBI ADÁSAINKAT: