Fújd magadra a tavaszt! 7 tavaszi parfüm újdonság

Borítókép: Fújd magadra a tavaszt! 7 tavaszi parfüm újdonság Forrás: Getty Images
Bár a reggelek és az esték még vacogósak, azért a tavasz visszavonhatatlanul megérkezett! Nem csak arról vesszük ezt észre, hogy a nappalok hosszabbak és a napsütés melegebb, de a madarak is csivognak (és ők csak nem tévednek), a levegő pedig tele van a tavasz ígéretével. Mit szólnál hozzá, ha te is lecserélnéd a téli illatodat valami igazán tavaszira? Most ehhez hoztunk neked inspirációt!

Neked is vannak téli és tavaszi-nyári parfüm kedvenceid? Te is úgy vagy vele, hogy amit boldogan viselsz télen, azt már soknak érzed tavasszal? Nem vagy ezzel egyedül! Tavasszal minden változik, a parfümünk is. Míg a téli hónapokban a nehezebb és erőteljesebb illatokat részesítjük előnyben, addig a napsugarak megjelenésével inkább már a könnyedebb és üdébb, citromos, virágos, gyümölcsös illatokra vágyunk.

Ha úgy érzed, kicsit belefásultál a téli, szürke hétköznapokba, hidd el, egy üde, tavaszi illat csodát tud tenni a lelkeddel! Virágos, friss, érzéki – az idei tavasz parfüm újdonságai garantáltan levesznek a lábadról.

Az alábbi parfümök között te is biztosan megtalálod új kedvencedet!