Színterápia télvíz idejére: 7 tipp

Borítókép: Színterápia télvíz idejére: 7 tipp
Egyszerű tippek és szuper fotók azokra az időkre, amikor az ég szürke, a föld pedig fehér...

1. A legkézenfekvőbb a virágos tapéta. Ha nincs időnk újratapétázni az egész falat, egy falrészlet is megteszi. Persze nem szabad megfeledkeznünk a színes díszpárnákról sem.


Fotó: Éva magazin, Galgóczy Németh Kristóf, styling: Szűcs Ildikó

2. Aztán játszhatunk egyszerűen a festékekkel. Vagy a zsírkrétákkal. Akár falidísz gyanánt, ahogy a Mintamókus blogján találtuk,


A kép forrása

vagy egyszerűen bele is túrhatunk,


fotó: Pinterest

Nézegess még több vibráló színt az Éva Pinterest-oldalán!

esetleg kifolyathatjuk

.3. Együnk színes ételeket! A sült csirke rizzsel és káposztasalátával kicsit lelombozó látvány, bármilyen finom. :) Színes, saláták, zöldségek kellenek most!


Fotó: Éva magazin, Galgóczy Németh Kristóf, styling: Szűcs Ildikó

4.Az öltözködés terén se csak a szürke, a fekete vagy a sötétkék létezzen számunkra! Sosem értettük, hogy miért pont télen vonják meg maguktól a színeket az emberek... Most nagy divat a színes nadrág, a nyomott virágminta. Hagyjuk ezeket érvényesülni magunkon! :)


Fotó: Éva magazin, Emmer László, styling: Balogh Viktória

5. Használjunk több színt a sminkelésnél is. Télen amúgy is többet alapozunk, bronzosítunk, pirosítunk, hogy egy kis színt vigyünk az arcunkra... Ha nem szoktuk meg az erős sminket, próbáljunk ki legalább egy matt, pirosas vagy bordós árnyalatú rúzst. Ez biztosan fel fogja dobni a megjelenésünket is, a kedvünket is. Videónkban megnézheted, hogyan érdemes ilyen rúzst felvinni.

Nézegess még több vibráló színt az Éva Pinterest-oldalán!


Fotó: Éva magazin / Papp Évi és Schneider Zoltán

6. Ha tudunk, utazzunk el olyan helyekre, ahol tényleg komolyan veszik a színeket! Vajon miért van az, hogy az ilyesmi elsősorban melegebb éghajlaton jellemző? A szürke égbolt alatt kevesebb a színes ruha és a színes fal.


Marokkói utcakép. Fotó: Pinterest

7. És ha minden ötletünk elfogyott, vagy még több színt szeretnénk, vagy egyszerűen csak rossz kedvünk van, nézegessünk színes fotókat!:) Egzotikus tájakat, tavaszi virágba borult fákat... Használjuk a Pinterestet vagy más képgyűjtő oldalakat akár. Az Éva Pinterest-oldalán külön albumotnyitottunk a színeknek.


Fotó: Pinterest