A sós nassolnivaló, amiből az orvosok szerint senkinek sem szabadna többet enni - komoly gyulladást okoznak a szervezetedben!

Borítókép: A sós nassolnivaló, amiből az orvosok szerint senkinek sem szabadna többet enni - komoly gyulladást okoznak a szervezetedben! Forrás: Getty Images
Ezeket a sós nasikat jobb, ha száműzöd a mindennapjaidból, ha jó közérzetre és karcsú derékra vágysz.

A sós nasiknak elképesztően nehéz ellenállni, ezt nem kell senkinek magyarázni. Még ha azt is mondod magadnak, hogy csak egy maroknyit fogsz enni belőlük, szinte magától értetődő, hogy ennél jóval többet fogyasztasz majd a végén. Sajnos, amilyen finomak ezek az agyonfeldolgozott snackek, annyira tesznek rosszat az egészségednek, közérzetednek. Sőt, az igazság az, hogy néhány kedvenc rágcsálnivalód gyulladások, bélproblémák és akár a gyors súlygyarapodás okozói is lehetnek.
„A sós rágcsálnivalók valóban hozzájárulhatnak a gyulladáshoz és a hasi zsír felhalmozódásához, ha túlzottan, vagy egy egészségtelen étrend részeként fogyasztják őket” – mondja Mary Sabat személyi edző és dietetikus. Valószínűleg nem újdonság számodra, hogy a túl sok só fogyasztása káros lehet a testedre. De mik azok a nasik, amelyeket kifejezetten el kell kerülnöd, ha egészségesen testre és karcsú derékra vágysz?

Most pedig íme 5 esti nassolnivaló, amit nyugodtan fogyaszthatsz lefekvés előtt! Nem hizlalnak és finomak is!

Az InStyle magazin írása.