Paris Jackson körberöhög mindenkit, aki felháborodott kommenteket írogat a hónaljszőre miatt

Borítókép: Paris Jackson körberöhög mindenkit, aki felháborodott kommenteket írogat a hónaljszőre miatt Forrás: Getty Images
Most komolyan? Az embereknek van erre idejük?

A magunk részéről világéletünkben furcsállottuk, hogy bárkit érdekel más ember testszőrzete, de úgy tűnik, az Internet Népének (legalábbis egy részének) nincs jobb dolga, mint hogy ilyeneken károgjon. Legutóbb Michael Jackson lányát, a lassan 19 éves Parist szemelték ki céltáblájukként, aki a Snapchaten dicsekedett el azzal, hogy két hónap „kemény munkájával” sikerült megnövesztenie a hónaljszőrzetét:

„Nem sok, tényleg nem, de k...ra büszke vagyok rá. Tényleg. És az emberek dühösek."

Később az instagramon pedig ilyeneket írt: „Imádom a szőrt, az izzadságot és a testszagot. Szerintem ezek szuper dolgok."

Egyesek azt gondolják, hogy az ilyesmi undorító, főleg lányokon, de minden ember így működik. Ez természetes. Ideje túltenni magatokat rajta.

Paris egy nemrégi interjúban, amely a Harper's Bazaar magazinban jelent meg, és amelynek borítóján pont úgy néz ki, mint a 80-as évekbeli Madonna,

szintúgy kifejtette, miért nem kell foglalkozni arról, mit gondolnak rólunk mások:

Nem engedheted meg magadnak, hogy érdekeljen. Nem fog mindenki örülni annak, amit csinálsz. Ha te nem örülsz annak, amit csinálsz, na, az probléma. De ha te boldog vagy, ki a f...t érdekel [a többiek véleménye]?

Hogy mi az, amit éppen csinál és aminek (remélhetőleg) örül Paris, az számunkra még nem egyértelműen világos; szerencsére elég fiatal még ahhoz, hogy ráérjen eldönteni, addig is sűrűn felbukkan különböző vörös szőnyegeken és beszélgetős tévéműsorok vendégeként.