4 ősi módszer a téli betegségek elkerülésére - ezekkel megmentheted az immunitásod a vírusok ellen!

Borítókép: 4 ősi módszer a téli betegségek elkerülésére - ezekkel megmentheted az immunitásod a vírusok ellen! Forrás: Getty Images
Így teheted ellenállóbbá az immunrendszered a betegségekkel szemben télen!

Beköszöntött a hideg évszak, így egyre többen küszködnek megfázásos tünetekkel, influenzával, elképzelhető, hogy azért olvasod ezt a cikket, mert te is éppen tüsszögéssel, orrfolyással küzdesz, amiből nagyon eleged van. Sajnos tény és való, hogy a hideg, és ezáltal a nyárinál jóval szárazabb levegőben jobban terjednek a kórokozók, a vírusoknak kedvez ez a „fagyos hangulat”, és arról se feledkezz el, hogy a COVID miatt az egész világ hosszú időre karanténba vonult, a hatalmas távolságtartásnak pedig az lett az eredménye, hogy világszerte csökkent a népesség immunrendszerének védekezőképessége, hiszen nem volt, ami erősíthetné.
Sebaj, tarts ki még egy kicsit, a következő betegséget pedig ne várd meg, vesd be ezeket a szuper trükköket! Ada Ooit wellness guru, aki több mint 15 éve gyakorolja a kínai orvoslást, és nagyon hisz abban, hogy a gyógyszerek helyett a megelőzés a fontos. Íme az ő öt alapvető trükkje, melyekkel most felvértezheted magad, hogy megvédd az immunrendszered ezen a télen!

Kattints galériánkra és tudd meg galériánkból, hogyan kerülheted el a betegséget ezen a télen!

Az InStyle magazin írása.