Hogyan fogyott le Adele kábé 50 kilót anélkül, hogy észrevettük volna

adele,fogyás Forrás: Getty Images
Adele hangját és balladáit milliók ünneplik szenvedélyesen, és a rajongókat a testalkata érdekli a legkevésbé. Ezzel egyébként nagyjából így van az énekesnő is, a saját bevallása szerint. Az utóbbi időben mégis történt valami.

A brit énekesnő világéletében testpozitív szemléletet hirdette:

Csak akkor diétáznék, ha a testtömegem rossz hatással lenne az egészségemre vagy a szexuális életemre, márpedig nincs

mondta pár évvel ezelőtt. Ráadásul nagyon elvonultan él (karanténtól függetlenül is) dél-kaliforniai otthonában, ritkán mutatja meg magát a közösségi oldalakon. Most viszont a 32. születésnapja alkalmából új fotót posztolt az Instagramján, amin rá se ismertünk.

A rajongók és a bulvárlapok persze már évek óta spekulálnak Adele állítólagos diétájáról. Egy névtelen jóakaró azt mondta az E! Newsnak, hogy a februári Oscar-gála afterpartyján sem ismert rá senki. „Arany ruhát viselt rojtokkal. Elképesztően nézett ki.”

A rajongók pedig már ősszel azt kommentelték, hogy Adele alaposan benne lehet valami fitnesz rezsimben. Akkor egy dögös félvállas ruhában pózolt az Instagramján.

Régebben sírtam, ma inkább izzadok

– posztolta a dalszövegbe is illő üzenetet a kép mellé.

Egy rajongó pedig decemberben azt mondta a People-nek, hogy beszélt az énekesnővel, aki állítólag elárulta neki, hogy kábé 45 kilót fogyott, amit „csodálatos élmény”-nek nevezett. December óta pedig még több leolvadhatott róla.

Na de hogyan jött formába Adele a legnagyobb titokban? A galériában összegyűjtöttük a legvalószínűbbnek tűnő spekulációkat: