JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Nők, akiknek a gyönyörű ősz hajkoronáját látva elmegy a kedvünk a hajfestéstől

Borítókép: Nők, akiknek a gyönyörű ősz hajkoronáját látva elmegy a kedvünk a hajfestéstől Forrás: Getty Images
Legszívesebben örökre elfelejtenéd a rendszeres havi pepecselést a fodrásznál? Eleged van már a véget nem érő hajfestésekből, a lenövésekből, a folytonos erőlködésből azért, hogy elfedd az ősz szálakat? Mutatunk néhány csodás ősz hajkoronát, hátha épp ezek adják meg a kezdő lökést az elhatározásodhoz.

Bevallom - bár nem szép dolog - az ilyen és ehhez hasonló fotók láttán rendre elfog az a bizonyos sárga (irigység). Szerencsére ezt az érzést felülírja a csodálat, amit az egyenletesen ezüstös, csillogó hajkoronák láttán érzek. Másfelől pedig emelem a nem létező kalapom az összes olyan nőtársam előtt, akiben van annyi bátorság és kitartás, hogy végigviszi a festett haj lenövesztésének küzdelmét, centiről centire. A nem éppen a legelőnyösebb átmeneti időszakokat is bevállalva; „ország-világ” előtt.

Az Instát pörgetve úgy tűnik, egyre többen vannak olyanok, akik széles nyilvánosság előtt vágnak bele a hajuk lenövesztésébe; annak összes, kevésbé „mutatós” részleteivel együtt. A végeredmény azonban önmagáért beszél. Addig is, míg rászánod magad a nagy döntésre, hogy egyszer s mindenkorra szakítasz a hajfestéssel, lapozgasd végig a galériánkat, hátha te is erőt s bátorságot merítesz a lenövesztéshez.

Hiszen az ősz is csak egy, a soksok színárnyalat közül.

Nézegess fotókat olyan, inspiráló nőkről a Galériánkban, akik büszkén vállalják ősz tincseiket!