JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

10 hatékony ránctalanító nappali krém érett bőrre: 40 év felett ezeket érdemes kipróbálni!

Borítókép: 10 hatékony ránctalanító nappali krém érett bőrre: 40 év felett ezeket érdemes kipróbálni! Forrás: Getty Images/ skynesher
A hidratáló krém talán a legnépszerűbb arcápolási termék, még azok is használják, akiket kevésbé érdekelnek az arcápolás rejtelmei. Mert hát hidratálni kell, kiváltképp egy bizonyos kor után, amikor a bőr már veszít feszességéből és rugalmasságából, és valljuk be, jó érzés reggel, mosakodás után egy üde krémet feldobni.

A bőrápolás mikéntje igencsak egyénfüggő, és bár a legtöbben egyre jobban tisztában vagyunk a bőrtípusunkkal, van egy másik fontos tényező is, amit figyelembe kell venni a megfelelő termék kiválasztásakor: az életkor. Érdemes azonban tisztázni, hogy olyan termék nincs a piacon, ami csodát tesz, komolyabb beavatkozások nélkül teljesen ránctalanná és 20 évvel fiatalabbá változtatna minket, de nagyon sokat tehetünk egy jó krémmel bőrünkért. Ehhez pedig az egyik legalapvetőbb lépés egy jó nappali hidratáló krém használata.

Forrás: Pexels/Anna Shvets
Egy jó hidratáló krém elengedhetetlen a megfelelő arcápolási rutinhoz minden életkorban!

Ránctalanító nappali krém érett bőrre

Az érett bőr ápolása kétségtelenül más, mint egy fiatalabbé, leginkább azért, mert kollagéntartalma, hidratáltsága és rugalmassága csökkenni kezd. Tehát amikor 40 év felett krémeket választunk, akkor azokra a készítményekre kell összpontosítani, amelyek növelik a nedvességszintet, üdébbé, teltebbé teszik a bőrt, valamint javítják a textúrát és tónusát.

Ezek a leghatékonyabb ránctalanító nappali krémek érett bőrre! Kattints a lenti galériára!