Amikor egy ősz hajú nő után is forognak a fejek az utcán

Borítókép: Amikor egy ősz hajú nő után is forognak a fejek az utcán Forrás: @thesilverlining_1970 / Instagram
Luisa, akinek életkorát csak megbecsülni tudjuk, ősz tincseivel együtt is üde és friss, erőlködéstől mentes. Így érte el!

Az instyle.hu cikke.

Luisa Dunn eldöntötte, hogy szembemenve a nevetségesen irreális szépségideállalokkal, nem festett hajat többé. Visszatér a természetes hajszínéhez, ami már az ő esetében egyet jelent az ősszel.

A fényképészként dolgozó Luisa megörökítette, hónapról hónapra dokumentálta festett hajának lenövesztését, amelynek kezdeti fázisai általában azokat is visszatartja a procedúrától, akik azt vallják, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nőknek is joguk van az őszüléshez - anélkül, hogy leírnák őket.

Luisa, akinek életkorát csak megbecsülni tudjuk, ősz tincseivel együtt is üde és friss, erőlködéstől mentes. Sugárzik róla, hogy jól érzi magát „fiatalító” szőkítőpor nélkül is, és nincs kétségünk afelől, hogy férfiak és nők egyaránt utána fordulnak az utcán.

A „grey hair movement” hiteles arcaként arra bátorítja a nőket, hogy merjenek úgy kinézni, ahogy csak szeretnének. Ne az elvárások határozzák meg döntéseiket.

A galériában végigkövethetett, milyen lépésekben váltott festett hajról természetesre.

Szabad-e egy nőnek ősz hajat viselni?
Igen.
Nem. Kizárólag csak 70 felett!