5 személy, akikkel tilos huncutkodni!

Borítókép: 5 személy, akikkel tilos huncutkodni! Forrás: Getty Images
Ha jót akarsz magadnak, soha, semmilyen körülmények között se feküdj le az alábbi listán szereplőkkel!

1. Azzal, aki kapcsolatban van


Úgy gondolnád, ez magától értetődik, ám meglepődnél, ha tudnád, a pillanat hevében hányan feledkeznek meg arról, hogy a kiszemelt illető valaki más valakije. Hiába győzködöd magad azzal, hogy biztosan pocsék a kapcsolata, hiszen félrelép, attól még te leszel a gonosz, csábító harmadik, aki bejött a képbe. Épp ezért mindig várd meg, hogy az illető letisztázza előző kapcsolatát és elvarrja a szálakat. Ha pedig csak futó kalandot, izgalmat, szórakozást keres, és eszébe sincs kilépni a meglévő kapcsolatából, nos, akkor – ha jót akarsz – egy-kettőre megbeszéled magaddal, hogy az illető nem pálya!

2. A lakótársaddal


Alaposan, nagyon alaposan gondold át, mielőtt egy ilyen kalandba belevágnál! Ez ugyanis kétféleképpen sülhet el: vagy hatalmas szerelem lesz belőle és nem kell az összeköltözéssel bajlódnotok, vagy nem, és akkor az egyikőtöknek villámgyorsan költöznie kell. Nincs is annál rosszabb, mint amikor kénytelen vagy együtt lakni valakivel, akivel korábban viszonyod volt. Általában ugyanis az egyik félben mélyebb nyomot hagy a kapcsolat, mint a másikban – valaki mindig féltékeny és megbántott lesz.

3. Azzal, akinek nem is jössz be annyira


Hidd el, nincs rosszabb érzés, mint amikor azt látod, a másik óriási szívességet tesz neked azzal, hogy ágyba visz. Tudod, amikor a szex után azonnal kipattan mellőled és rohamtempóban öltözködni kezd, nehogy egy pillanatig is azt hidd, lehetne valami komolyabb a dologból. Nem, ennél – hidd el – nincs rosszabb érzés!

4. Azzal, aki nem is jön be annyira


Igen, te se tedd ezt másokkal...

5. Akivel épp szakítani akarsz


Hogy lehetsz ennyire kegyetlen? És ennyire gyáva? A szánalom-szex pocsék érzés, neked is és a másik félnek is, miután kiderül az igazság. Ha úgy véled, a kapcsolatotok helyrehozhatatlanul megromlott, egy numerától nem fog változni a helyzet. Kerüld el ezt a mindkettőtök számára megalázó szituációt!

+1. Az exed, akiről tudod, hogy reménytelen
Nem, ne is gondolj rá! Tudjuk, hogy könnyű és kényelmes, sőt, még izgalmas is, de amíg nem égeted fel ezt a hidat, esélyt sem adsz magadnak arra, hogy igazi társat találj. Olyat, akiven nem csak az ágyban jó, hanem mindenütt máshol is.

Mit jelentenek a leggyakoribb szexálmok? Galériánkban mutatjuk!