Te mit firkálsz unalmadban? Ezt árulja el a személyiségedről

Borítókép: Te mit firkálsz unalmadban? Ezt árulja el a személyiségedről Forrás: Getty Images
Lehet, hogy reflexből jönnek a figurák, de a tudatalattidról árulkodnak!

Emlékszel, amikor az iskolapadban ültél, és unalmadban különféle figurákat rajzoltál a füzet oldalára? Valószínűleg a mai napig előfordul, hogy ha épp várakozol vagy nincs mit csinálnod, és a kezedben van egy toll, elkezdesz firkálgatni. De tudtad, hogy amit ilyenkor rajzolsz (mert általában mindenki ugyanazt a 2-3 dolgot ismételgeti), rengeteget felfed a tudatalattidról és a személyiséged bizonyos aspektusairól? Mielőtt tovább olvasod, gondold végig, melyek voltak azok az alakzatok, amiket a leggyakrabban rajzolgattál.

Készen állsz?

Arcok

Az arcok esetében az a legnagyobb kérdés, hogy milyen érzelmet tükröznek. Ha mindig vidám, mosolygós, barátságos tekintetű személyt rajzolsz, általánosságban véve optimista és nyitott alkat vagy; mondhatjuk úgy is, hogy egy extrovertált jellem. Sok barátod van, épp ezért mindig van egy-két programod, ami miatt nincs időd unatkozni. Ám, ha te inkább szomorú arcokat firkálsz, esetleg csak profilt rajzolsz, úgy inkább introvertált vagy, és nehezen nyílsz meg mások előtt. Az igazi énedet szinte senki sem ismeri, igaz? Ha könnycseppek is megjelennek az alkotáson, az magányt és belső vívódásokat takar, komolyabb lelki problémákat, amelyek külső segítséget, beszélgetéseket igényelnek.

Szemek

Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre! Ha általában azon kapod magad, hogy ezeket rajzolod, figyeld meg a részleteket. Minél nagyobb egy szem, az annál pörgősebb és nyitottabb személyiséget takar, míg a kisebb, már-már becsukott szemek ennek ellenkezőjét. Úgy tartják, hogy akik ezt firkálják unalmukban, nagyon jó megfigyelők, bármilyen apróságot kiszúrnak, rá tudnak hangolódni mások érzelmeire, és ügyesen olvasnak a sorok között. Nem is kérdés, te remek emberismerő vagy, és rögtön kiszúrod, ha valaki hazudni próbál neked.

A folytatásért kattints a galériára!

Ha pedig rajzok, akkor nem mehetünk el a rajfilmek mellett... Ha szívesen olvasnál a témában, akkor katt a galériára!