Ha anya vagy, nem csak anya vagy! 5 tipp, hogy boldog legyél az élet minden területén

Borítókép: Ha anya vagy, nem csak anya vagy! 5 tipp, hogy boldog legyél az élet minden területén Forrás: Getty Images
Sokan azt mondják, hogyha anyuka leszel, biztosan le kell mondanod valamiről az életben, ami korábban fontos volt számodra...

De miért is? Miért is kell, hogy anyukaként már csak ebben a szerepben legyél boldog, és ne tudd élvezni az élet többi szépségét? Az otthonülő anyukák biztos morognak, ha fontos így is a karriered, illetve ugyanúgy próbálsz fitt maradni, mint előtte, de ne hallgass rájuk. Inkább tartsd be ezeket a tanácsokat:

Kockáztass!

Amint valakinek gyereke lesz, sokkal megfontoltabbá válik (és ez így szuper!). Nem mer olyan könnyen karriert váltani, fizetésemelést kérni vagy költözködni. Pedig ez kell ahhoz, hogy ne érezd azt, hogy a gyereked bármiben is korlátozna, hiszen úgyis biztonságos és stabil élete lehet, ha te közben mersz változtatni!

Légy megfontolt!

Az, hogy mersz kockáztatni, nem azt jelenti, hogy pillanatnyi érzelmek alapján döntesz, egyik munkából ugrasz a másikba vagy ugyanolyan kalandvágyóan élsz, mint a gyerek megszületése előtt. Hanem azt, hogy bár képes vagy kockáztatni, felelős és okos döntést hozol, alaposan átgondolva és megtervezve.