3 perc és neked annyi - A Kivin-módszer ennyi idő alatt juttat el garantáltan a csúcsra

Borítókép: 3 perc és neked annyi - A Kivin-módszer ennyi idő alatt juttat el garantáltan a csúcsra Forrás: Getty Images
Az orális örömszerzésnek számtalan alternatívája van, sokan mégis mindig ugyanahhoz a már unásig ismételt módszerhez folyamodnak. Nincs is ezzel baj, de mi lenne, ha ezúttal kipróbálnátok valami újat, izgalmasabbat, élvezetesebbet? A Kivin-módszer nem csak mindezt tudja egyszerre, de ráadásul 3 perc alatt képes garantáltan a csúcsra juttatni. Egy próbát megér, nem?

A szakértők szerint főként azoknak a hölgyeknek ér meg egy próbát ez a módszer, akiket ugyan kellőképpen izgalomba tud hozni az orális kényeztetés, mégsem tudnak eljutni a csúcsra.

A Kivin-módszer ugyanis képes a végső lökést megadni, hogy az orgazmus, a maga robbanásszerű valójában megtörténhessen.

Mi a módszer lényege? És miben más, mint a többi?

Annabelle Knight, a Lovehoney párkapcsolati szakértője és szextanácsadója szerint a legnagyobb különbség a „hagyományos” módszerekhez képest, hogy a Kivin esetében a férfi oldalról közelíti meg partnerét.

" A férfi mutató- és a hüvelykujjával körbefogja jobbról és balról a klitoriszt, hogy azt kicsit kiemelje és egyenes, stabil pozícióban tartsa. A szeméremtestet pedig nem alulról felfelé kényezteti a nyelvével, hanem jobb-baloldali irányban, közvetlenül a csiklónál.”- magyarázza a szakértő.

A hatás állítólag azért is rendkívül intenzív, mert ezzel a metódussal a klitorisz nagyobb felületét érik az ingerek.

„Az ingerlés szakaszában a partnernek érdemes a bal kezét az ánusz és a hüvely bejárata közötti részen tartani, hogy kitapinthassa, amikor elkezdődnek az izomösszehúzódások. Akkor ugyanis még intenzívebben kell akcióba lendülnie és a nyelvével kizárólag a csiklóra fókuszálnia, hogy a robbanásszerű orgazmus bekövetkezhessen.”

Gyönyörgarancia – valóban létezik ilyen?

Annabelle Knight szerint a 3 perc alatt garantáltan elért orgazmus csak egy mítosz.

„Persze én magam is ismerek olyan nőket, akik képesek akár egy percen belül eljutni a csúcsra (és akár többször egymás után), de azért mindig kellő távolságtartással és szkepticizmussal kezelem az olyan új módszereket, amelyek ilyet ígérnek. Már csak azért is, mert mindannyian mások vagyunk.”

A szakértő ennek ellenére nem gondolja, hogy a Kivin-módszer egy nagy humbug lenne.

„A Kivin-módszer számomra azért is tűnik ígéretesnek, mert újfajta szemszögből közelíti a női gyönyört és az erogén zónákkal kísérletezik. És ez már önmagában is dicséretes, még ha az orgazmust nem biztos, hogy garantáltan és pláne nem 3 perc alatt lehet elérni általa. Egy próbát mindenképpen megér."

Forrás: ITT

A kísérletezéshez jöjjön pár póz, ami orális kényeztetéshez a legtökéletesebb!