Ananászt eszik a barátnőm, hogy ízletes legyen ott lent

Borítókép: Ananászt eszik a barátnőm, hogy ízletes legyen ott lent Forrás: Getty Images (Larysa Vdovychenko)
Petrát korábbi barátja nem szerette orálisan kényeztetni, mert szerinte a kéjbarlangja „fura” ízű volt. Azon kezdett el gondolkozni, hogy ananásszal és C-vitaminnal dúsított hüvelyi-egészségügyi gumicukrokat rendel magának. Hogy mi a véleménye a másik nemnek minderről? Férfiszemmel...

Petrával fél éve jártunk, elég jól ment minden. Egyik nap azonban valami furcsa dolgot kérdezett tőlem, nevesül azt, hogy „Szeretnéd, ha ananász ízű lennék ott lent?” Én erre köpni-nyelni nem tudtam, és arra gondoltam, hogy ez egy beugratós kérdés és megkérdeztem tőle óvatosan, hogy a jelenlegi ízzel mi a probléma. Nem válaszolt, csak elvonult, én meg azt hittem, valami rosszat kérdeztem, vagy mondtam.

Aztán este rákérdeztem ismét és akkor végre kibukott belőle, hogy a korábbi barátja nem szerette orálisan kényeztetni, mert szerinte Petra kéjbarlangja „fura” ízű volt. Hiába próbáltam megnyugtatni, hogy ez baromság. A telefonján megmutatta azt a honlapot, ami ananásszal és C-vitaminnal dúsított hüvelyi-egészségügyi gumicukrokat kínál, azzal a remek marketing szöveggel, hogy

Adja meg hüvelyének azt az édes csemegét, amelyet megérdemel (és alakítsa édes csemegévé). Tudod, mit mondanak... az vagy, amit megeszel.

Én kínomban nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek, de nem akartam megbántani, így inkább elkezdtem utánanézni, hogy lehet-e egyáltalán befolyásolni a hüvely ízét, illatát. Hát mit mondjak, nem lepődtem meg az eredményen.

Általánosságban elmondható, hogy egy egészséges hüvelynek sokféle íze és illata lehet, beleértve a fémes, keserű, édes vagy sós ízeket. Tekintettel arra, hogy a hüvely savas, különösen gyakori, hogy a hüvely fémes ízű, különösen röviddel a menstruáció után. A hüvely íze és szaga az egészségétől függően változhat, így a megfelelő higiénia fenntartása és a betegségek ellenőrzése befolyásolhatja a hüvely ízét. Ha bármilyen erős illat van (például halas vagy rossz szag), az annak a jele lehet, hogy valami nincs rendben.

Tehát nincs tudományos bizonyíték arra, hogy édesebbé, vagy általunk kiválasztott ízűvé és illatúvá tudnánk változtatni a hüvelyt, pláne nem gumicukrokkal. Az erős, rossz hüvelyi illat vagy íz elkerülésének legjobb módja az egészséges pH megőrzése. A dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás elkerülése, valamint a szeméremtest enyhe szappannal és vízzel történő mosása mind módja annak, hogy a hüvely egészséges és tiszta maradjon. Ragaszkodj lélegző fehérneműhöz, és kerüld az illatos termékeket, amelyek irritálhatják a hüvelyt, és gyulladást vagy fertőzést okozhatnak.

Érdemes megjegyezni, hogy az íz szubjektív. A hüvely íze függhet a hüvelyfolyadékot vagy hüvelyváladékot kóstoló személy ízlelőbimbóitól és preferenciáitól, így ha egy ember nem szereti az ízét, ez nem jelenti azt, hogy senki nem fogja. Nem ellenőrzött kutatások vannak arra viszont, hogy az erjesztett ételek, például a joghurt, növelhetik az egészséges hüvelyi baktériumok jelenlétét, de ettől még nem lesz joghurt íze.

Előadtam neki a fentieket, és láttam, hogy komolyan elgondolkozik a kis kutatásomon. A gumicukrokról letett, de valahogy úgy alakulnak a vásárlási szokásai, hogy a frigoban mindig van friss ananász.

Én mindenesetre úgy gondolom, hogy a nőt, akit szeretsz el kell fogadnod és nem mindenféle béna elvárásnak kitenned, minthogy legyen cukorka ízű a hüvelye. Ha egészséges a nemi szerve, akkor annak bizony nem lesz vattacukor íze, szóval, ha ezen fanyalogsz, akkor inkább maradj a fagylaltnál.

Olvass tovább! A lenti galériánkban szakértői trükköket olvashatsz orális együttléthez.