17 különbség az otthoni és a filmes szex között

Borítókép: 17 különbség az otthoni és a filmes szex között
Ne aggódj, ha az otthoni szex nem olyan, mint amit a filmekben látsz. Ne feledd, hogy az otthonit az élet rendezi, míg a filmes szexjeleneteket egy igazi filmrendező! Ráadásul, ha egy jelenet nem megfelelő, akár többször is felvehető!

1. Az előjáték

A való életben, még ha nem is hosszú órákat, de azért jó néhány percet töltünk az előjátékkal. Míg egy filmben? Főhőseink a 47. percben még ruhában nevetgéltek és borozgattak a nappaliban, az 50. percben pedig már az orgazmustól zihálnak a hálószobában, anyaszült meztelenül. Persze, biztos van, akinek a való életben is elég az a 3 perc mindenre. No, de mindig...!?

2. Szex a földön

Teljesen magától értetődő a filmvásznon, hogy ott esik egymásnak a pár, ahol épp vannak. Ha a konyhakövön, mert éppen ott van hely, akkor ott. Csak tudnánk, mi a trükkjük, mivel nekik másnap (legalábbis ránézésre) egyáltalán nem fáj a térdük. És nem sebesedik ki akkor se, ha a szőnyegen csinálják. Biztosan jó vastag lehet a bőrük. Vagy van térdvédőjük. Vagy valami...

3. Melltartók, gombok és övek

A filmekben valahogy olyan könnyen megy minden. A melltartó ránézésre szétnyílik, a gombok gyakorlatilag leszakadnak az ingekről a nagy hévben (és persze egy drága ingnél sem érdekli ez a kutyát sem), és az öveket is olyan könnyen nyitják ki, mintha igazi övszakértők lennének. Bezzeg a való életben elbénázgatunk ezzel jó néhány percet.

4. A ruhák lekerülésének módja

A színésznők biztosan vesznek néhány sztriptíz leckét, hogy megtanulják, hogyan kell szexin, erotikusan megszabadulniuk a ruháktól. A valóságban, mondjuk hanyatt fekve, partnerünk segítségét igénybe véve megszabadulni a zoknitól, a bugyitól és a szűk farmernacitól, ami az istenért se akar lejönni a vádlinkról. Háááát, nem mindig sikerül olyan erotikusra.

5. Az óvszer

Illetve az óvszer használatának mellőzése. Biztos csak arról lehet szó, hogy minden filmes női karakter fogamzásgátlót szed, vagy valamilyen más módszerrel védekezik – a terhesség ellen. A fertőzések viszont cseppet sem érdeklik őket. A való életben azért ennél jóval többet használunk óvszert. (Ugye!?) Persze, tudjuk mi, hogy annak felhelyezése és eltávolítása sem olyan erotikus dolog, mint amit a filmvászon megkívánna.

6. A behatolás

A filmekben minden olyan könnyen megy. Igen, még a behatolás is. Oda se kell nézniük, segítség se kell, síkosítás se, semmi. Olyan könnyen csúszik minden, mint kés a vajban. Az életben azért néha picit keményebb az a vaj. A kés pedig életlen.

7. Az orgazmus

Mindig, minden alkalommal, minden nőnek van orgazmusa és természetesen egyszerre a férfival – a filmben. A valóságban azért ezt nem mindig sikerül így összehozni.

8. Hangulatfények

Gyertyák, félhomály, az ablakon beszűrődő holdfény... Valahogy, mint minden, úgy a fények is olyan tökéletesek a filmvásznon. Persze, tudjuk, ez sem véletlen. A való életben ért általában marad a vak sötétség, esetleg a televízió – cseppet sem romantikus – fénye.

9. A reggeli menetek

A filmekben nincs se kellemetlen reggeli lehelet, se az ajtón dörömbölő (vagy rögtön benyitó) gyerekek, se munkahely, ahova időre be kell érni, se vonyító kutya, akit le kell vinni sétálni, se elvégzendő (nagy)dolgok a mellékhelységben, amelyek miatt az esetek nagy többségében gyakorlatilag eszünkbe se jut a reggeli menet. De ugyebár a filmeket nem az élet rendezi.

10. Problémamentes pozícióváltoztatások

"Így még nem csináltuk, próbáljuk ki! Jó, akkor tedd ide a lábad, én meg majd ide guggolok... Jaj, várj, begörcsölt a vádlim! Inkább hagyjuk." – részlet a valóságból. Na, ilyen egy filmes szexjelenetben sincs. Ott minden megy rögtön, mint a karikacsapás!

11. A hangok

Minden és mindenki hangja nagyon kellemes, erotikus, szexi, nem zavaró, nem vicces, nem gusztustalan, nem kínos – a filmekben. A valóságban azért előfordulhat – és elő is fordul – az ellenkezője.

12. Szex a fürdőszobában

Valahogy olyan szexinek, könnyűnek és magától értetődőnek tűnik a szeretkezés a zuhany alatt, vagy a kádban. De aki próbálta már a való életben, az tudja, hogy nem csak, hogy nem túl kényelmes, de irtó balesetveszélyes is.

13. A külsőnk

Közben is, és utána is tökéletes mindenki a filmben. De a nő különösen. Nincs kócos frizura, se kilógó tincsek, se egy elkenődött szemfesték, se kipirosodott arc, se semmi. Mindenki tökéletes. Otthon azért egy (khm) kellemes menet után egy pár percet nem árt eltöltenünk külsőnk rendbetételével. Különösen, ha elmegyünk otthonról.

14. Az időtartam

A való életben se tart (már)egy menet órákig. De azért a filmes állandó 2-3 perces gyorsmeneteknél jóval több időbe telnek az otthoni együttlétek.

15. A váratlan helyzetek

Egy-két fontos telefonhívást leszámítva a filmes szexjelenetek közben soha nem történik semmi zavaró, váratlan. Mondjuk nem görcsöl be senki lába, nem nyit be a gyerek, se az anyós, nem öntenek ki vagy törnek el véletlenül semmit és nem is kezd el csuklani senki. A való életben ilyen is megtörténhet. És meg is történik.

16. A minőség

Soha nincs olyan, hogy nem volt jó, mert a filmben minden együttlét észbontó, fantasztikus, 'sosevoltilyenjó'. Azért a valóságban előfordul néhanapján egy-két gyengébb menet.

17. Az aktus után

A filmben nem siet senki zsebkendőért, törülközőért vagy a WC-re, kukára sincs szükség, mint ahogy egy alapos zuhanyzásra sem. Csak fekszenek, édesen összebújva, rágyújtanak egy cigarettára és ráérősen arról beszélgetnek, hogy (megint) milyen fantasztikus volt az együttlét. Majd elalszanak, és reggel az első napsugarakra ébrednek összeölelkezve, tökéletes frizurával és sminkkel, kellemes lehelettel, és folytatják ott, ahol este abbahagyják.