Az első MRI-ben szexelő pár története (videóval)

szex,párok,mri,pornó,kísérlet Forrás: szexsuli
Ida Sabelis izgul és ideges, de nem igazán szexéhes. Szombat délelőtt van, Ida a pasijával 3 órát utazott Amszterdamból Groningenbe, hogy az MRI laborban három kutatóval beszélgessen kicsit, mielőtt belevágnak a dologba.
Egyszercsak realizáltam, hogy én vagyok az egyetlen nő a nők testéről szóló kutatásban.”

Ez a cikk a szexsuli.hu-n jelent meg először.

Elkötelezett antropológus volt és mindig is kiállt a női jogokért, ezért vállalta, hogy a pasijával szexel egy MRI-ben kizárólag tudományos célból.

“Kezdhetjük?” – kérdezte a kutatókat. A pasija, Jupp kiment pisilni, mielőtt nekiláttak a dolognak. Eredetileg misszionárius póz volt a tervben, de Ida szólt, hogy neki az a póz nem a legjobb. Ő inkább a “spooning” pózra szavazott – vagyis a “kis kifli, nagy kifli” pózra. ha valaki tud szebb fordítást, írja meg, legyen szíves!

A három kutató átment a túloldalra és az üvegen keresztül kérdezték Idáékat, hogy hallják-e őket. “Igen” -válaszolt Ida. “Akkor – ha készek vagytok – kezdhetitek!”

1991 őszén csörgött a telefon, és az egyik legjobb barátja pasija hívta, Menko Victor “Pek” van Andel. Pek mindig is különc volt, szóval Ida már eleve felhúzott szemöldökkel hallgatta ismerőse mondanivalóját. “Body art” – fogalmazta meg Pek, mire készül: szeretne egy MRI-ben rögzíteni egy aktust, szex közben megnézni, mi történik a női szervekkel, hiszen még soha senki nem “nézett még be” tudományosan a női testbe “szexuális interkurzus” közben.

Ida egyszerre volt szkeptikus, de mégis izgatott. Lehet, hogy Pek különc, de mégiscsak kutató és feltalált egy mesterséges szaruhártyát. Van elérése MRI gépekhez, és ami a legfontosabb, hogy az akadémiai környezet megakadályozza, hogy az egész pornónak tűnjön. Szóval egy hosszú beszélgetés után a pasijával, úgy döntöttek, hogy igent mondanak. Jupp – teljesen érthetően – nagyon izgult, hogy nem lesz erekciója, de sikerült, és sikerült ellazulni is a párnak az MRI-ben, így sikerült a világ első MRI felvétele szex közben egy párról.

A cikk további részét a szexsuli.hu-n olvashatod!

Nézzétek meg a galériánkat 8 hírességről, aki bevallottan szexfüggő!