7 ok, amiért imádjuk Julia Robertset

Borítókép: 7 ok, amiért imádjuk Julia Robertset Forrás: Getty Images
Julia Roberts minden, csak nem egy tipikus hollywoodi színésznő. Nem posztol minden nap cuki fotókat a családjáról és nem érzi szükségét annak sem, hogy tweetjeivel árassza el a közösségi médiát, csak hogy felhívja magára a figyelmet. A legjobban ugyanis azt élvezi, ha felhajtástól mentes életet élhet és mindennapi feleség és anyuka lehet. És mi ezért (is) imádjuk.

A kilencvenes években még úgy tűnt, hogy Julia Robertset, Hollywood legnagyobb női sztárját, a húszmillió dollárosok klubjának első női tagját, semmi nem érdekli jobban, mint a munka. Volt olyan év, amikor négy filmje is kijött. Ám amikor megismerkedett a férjével, Daniel Moderrel, az élete 180 fokos fordulatot vett.

„Nem célom, hogy menőnek vagy érdekesnek látszódjak. Csak arra vágyom, hogy minél több időt töltsek a családommal: a férjemmel és a gyerekeimmel.”

Julia Roberts a mai napig az egyszerű, felhajtásmentes életet preferálja. Nem a taps és a rivaldafény teszi igazán boldoggá, hanem a gyermekei ölelése és önfeledt nevetése. A színésznőt 2022-ben ötödjére választották a világ legszebb emberének. Úgy, hogy sok kolléganőjével ellentétben ötvenöt éves korára sem szabatta szét az arcát. “Én csak egy átlagos nő vagyok, átlagon felüli munkával” – állítja.

És hogy miért szeretjük, tiszteljük még? A lenti galériában megmutatjuk!

Kíváncsi vagy, mit mond Julia Roberts a gyereknevelésről? Kattints a galériára és megtudod!