Fagyott földbe nem vetünk magot!? Évkezdés, évtervezés Kollár Anna self-love coachcsal

Borítókép: Fagyott földbe nem vetünk magot!? Évkezdés, évtervezés Kollár Anna self-love coachcsal

Az újévre 10-ből 8 embernek van újévi fogadalma. Az év első hónapjának a felére viszont már nagyjából 3 ember, ha tartja is még. A tél, a hideg hónapok, a sötétbe burkolózó napok tényleg alkalmasak az új évben az új énre, az új életre is? Mindenki fogyókúrába, életmódváltásba, új szokásokba, nagy változásokba kezd, miközben a természet ilyenkor pihen, terméketlen, lassú?

Normális, ha mi se érezzük, hogy január 1-től szeretnénk megváltani a világot? És az, ha egyáltalán nem vágyunk új érre, mert jó a régi is? És ha mégis?

Ismét Kollár Annát hívtuk vendégül, aki rengeteg jó gondolatébresztőt hozott és mi is elmeséltük, hogyan állunk az új évhez, nem csak az elejéhez, hanem úgy az egészhez.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha nem csak hallgatnál, hanem néznél is minket, most megteheted:

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Ha mégis betartható újévi fogadalmakra vágysz, íme néhány: