Mesélj, Anyukám! Mire vágysz? Évkezdő, évindító, teremtő meditáció

Borítókép: Mesélj, Anyukám! Mire vágysz? Évkezdő, évindító, teremtő meditáció Forrás: Canva (Vlada Karpovich)
A 2023. év első Mesélj, Anyukám! podcastepizódja egy rendhagyó adás, amiben nem műsorvezetőink mesélnek, hanem a hallgatók. Méghozzá saját maguknak, a vágyaikról egy vezetett meditáció keretein belül. Engedjünk meg magunknak 20 perc pihenőt. Mossuk le magunkról a múlt év porát, hogy tisztán állhassunk a következő év kapujában.

Az a tapasztalatom, hogy ilyenkor január kezdetén nagyon nagy lelkesedéssel vágunk bele az előttünk álló évbe. Tele van a fejünk vágyakkal, célokkal, elhatározásokkal. De vajon pontot tettünk-e az óév végére? Lezártuk-e mindazt, ami mögöttünk van? Elengedtük azt, ami nem szolgál már minket a további utunk során? A vágyainkat fejből le tudjuk hozni a szívünkbe, hogy aztán megszülethessenek?

Engedjünk meg magunknak ma 20 perc pihenőt. Egy vezetett meditációra hívlak kedves Olvasó, amely során lemossuk magunkról a múlt év porát, hogy tisztán állhassunk a következő év kapujában.

Ha teheted, fülhallgató vagy fejhallgató segítségével hallgasd a meditáció szövegét és az alatta lévő zenét. Ez segíteni fog a belső utazásban, kizárva ezzel a külvilágot.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudod hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok! Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és mindenképp szóljatok másoknak is, hogy

minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Milyen mindennapos dolgokban segít a meditáció? Nézd meg a galériánkat! Megmutatjuk!