Kapcsolódás, elengedés, váratlan szépség - Mesélj, mit tanított, mit adott 2022?

Borítókép: Kapcsolódás, elengedés, váratlan szépség - Mesélj, mit tanított, mit adott 2022? Forrás: Fotós: Hámori Zsófia
A 2022-es év ismét nagy akadályokat gördített mindannyiunk életébe. De van, hogy épp a nehézségek visznek minket előre. Hogy látják ezt a Mesélj, Anyukám! podcastban? Erről beszélgettek hatszemközt.

A koronavírus tovább tombolt, majd kitört az Ukrajnában a háború, megrendezték a foci VB-t, a NASA módosította egy aszteroida pályáját, emberekre terjedt a majomhimlő, elhunyt II. Erzsébet királynő, Magyarországon országgyűlési választások zajlottak, hatalmas infláció indult útnak, az energiaárak (is) az egekben, tanár-diák-szülő sztrájkok a változásért...

Csak néhány esemény, ami ebben az évben zajlott. Sokan érzik úgy, hogy ez az esztendő olyan sűrűre sikerült, hogy akár 3x12 hónap is belefért.

Gondoltál már arra, hogy a nehéznek tűnő események utólag pozitív kicsengéssel bírnak? Hogy ami ma nehéznek tűnik, holnap a javadat szolgálja? Erről is beszélgettünk a Mesélj, Anyukám! podcast évzáró epizódjában.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok! Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!