JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

6 tavaszi könyvújdonság, ami egyszerre tágítja világnézeted és kapcsol ki

Borítókép: 6 tavaszi könyvújdonság, ami egyszerre tágítja világnézeted és kapcsol ki Forrás: László Enikő
Idén tavasszal is számos újdonság jelent meg a könyvesboltok polcain, most azokból szemezgettünk, amik képesek új meglátásba helyezni a világot, gondolkodásra késztetnek, de eközben ki is kapcsolnak.

Tavaszi könyvek, amik tágítják világnézeted

Gondolkodtál már azon, hogy vajon mi a hosszú élet titka? Mikor kell változtatnunk, és hogyan tegyük? Peter Attila lebilincselő könyve ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a választ.

Csányi Vilmost legtöbben arról ismerik, hogy merőben megváltoztatta az emberek gondolkodását a kutyákról szerte a világon. De társadalmi kérdésekben is bölcs irányt mutat közös múltunk és jövőnk kérdéseiben. Miben rejlik az ember titka, hogy ilyen sikeres lett? A professzor a legújabb kutatási eredményeket bemutatva vizsgálja, hogyan alakult ki az emberi képzelet és kreativitás, és mi volt a szerepe az ősi közösségek életében, valamint a kultúrák kialakulásában.

Ha pedig tesztelni is szeretnéd tudásodat, akkor a Géniusz kvízkönyv 4000 kérdéssel áll rendelkezésedre, ami családi programnak sem utolsó, hiszen akár házi kvízversenyt is rendezhetsz segítségével!

De a Csengetett, Mylord? fanatikusainak is tartogatunk valamit, méghozzá egy interaktív enciklopédiát, ami szinte kötelező az angol humor kedvelőinek és a sorozatfanoknak!

Forrás: 21. Század Kiadó
Önálló olvasmányként is megállja a helyét, de mivel a szócikkeket a sorozat fejezetei szerint rendezték, akár egy adott epizódot követve is választ kaphatunk kínzó kérdéseinkre. A könyvet ellátták számos QR-kóddal, amelyek hang- és videótartalmakhoz vezetnek!

És ez még nem minden! Kattints galériánkra a tavaszi könyvújdonságokért!