Programajánló: december 8-tól

Borítókép: Programajánló: december 8-tól
Csütörtökön bemutatják Jankovics Marcell animációs filmjét, Az ember tragédiáját. És még más is vár!

Film
Jankovics Marcell animációs filmje, Az ember tragédiája 2011. december 8-tól látható Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban és számos vidéki moziban a Mozinet Kft. forgalmazásában.

--pagebreak--

Zene
Berkes Gabriella: Once upon a dream Kiscelli Múzeum, 2011. december 10.
Az Evita főszerepéből jól ismert énekesnő a Heim Pál Gyermekkórház javára rendezett lemezbemutató koncertjén Vukán György társaságában bolondítja meg amusical klasszikusait – egy csipetnyi dzsesszel.
collectiveart.hu/berkesvukan

Színház
Bánk bán Katona József Színház, Kecskemét
Az angolok állítólag alig értik már Shakespeare-t, és nemzeti nagy
drámánkkal mi sem álltunk jobban. Kecskeméten bátran döntöttek: újraírták aszöveget. Hirtelen érthetővé és átélhetővé vált a fehér szalagfüggönyökkel tagolt térben játszódó történet, mely hazaszeretetről, idegenekről, szerelemről, lázadásról szól.
Még Simándy József tenorja is felcsendül – egy recsegő hanglemezről. kecskemetikatona.hu

Kaland
Szauna Szeánsz Oszkár, Középdöntő
Budapest, Aquaworld 2011. december 10-11.

Egészen más élményt nyújt aszaunázás, ha egy szaunamester celebrálja: fokozatosan fűti fel a helyszínt, aromás ráöntéssel szabályozza a levegő páratartalmát, szaunamesteri zászlójával járatja a vendégek körül a levegőt, sőt, olykor szórakoztat is. Ilyen (a fürdő vendégeinek ingyenes) szaunaszeánszokon méretnek meg atökéletes, higiénikus szaunázás tudói – a vendégek örömére. szaunaszeansz.hu

Kaland: Szjnick, fotó: Verzió, KNI,p.hu, zene: Szász Barna, fotó: Göndör Attila, színház: Sas Sándor, fotó: Swierkiewicz Áron. Az összeállítás a 2011. évi novemberi szám Kimenőjéből állt össze. Minden jog fenntartva.