Borítókép: Bréking: kiderült, mikor és hol nézhető meg itthon a Jóbarátok visszatérő része!

Bréking: kiderült, mikor és hol nézhető meg itthon a Jóbarátok visszatérő része!

Pár napja tűkön ül az ország, hogy oké, hogy lesz visszatérő része a Jóbarátoknak, de Magyarországon hol és mikor tudjuk megnézni? Megérkezett a hivatalos válasz!

Most érkezett a hír, miszerint

az amerikai HBO Max premierrel egyidőben, május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra is a JÓBARÁTOK: ÚJRA EGYÜTT (FRIENDS: THE REUNION) egyszeri, új epizódja.

Tehát a félelmeinkkel ellentétben nem kell se hónapokat, de még heteket se várnunk arra, hogy itthon is megnézhessük a Jóbarátok visszatérő epizódját!

A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

A JÓBARÁTOK: ÚJRA EGYÜTT című epizódban egy egész csapatnyi különleges vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Az egyszeri epizódot Ben Winston rendezte, aki egyben executive producer is Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett. Az epizód a Warner Bros. Unscripted Television gyártásában készült, együttműködésben a Warner Horizon, a Fulwell 73 Productions és a Bright/Kauffman/Crane Productions cégekkel. Executive producerei továbbá Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer is. Társ executive producerek: Emma Conway, James Longman és Stacey Thomas-Muir.

A különleges epizód május 27-én kerül fel az HBO GO kínálatában, ahol már elérhető a Jóbarátok mind a 10 évada szinkronnal és felirattal is!

Íme galériánkban addig is pár érdekesség a Jóbarátok kulisszái mögül: