JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Könyvújdonságok TOP 10 sikerlistája azok szerint, akik már olvasták őket

Borítókép: Könyvújdonságok TOP 10 sikerlistája azok szerint, akik már olvasták őket Forrás: Getty Images
Könyvajánlóból sosem elég. Legalábbis szerintünk és reméljük, ti is így gondoljátok. Éppen ezért most a Libri olvasóközönsége által legmagasabb pontszámmal jutalmazott könyvek sikerlistáját hoztuk el nektek. Te olvastad már valamelyiket?

Nem csak Ti, mi is folyamatosan keressük a jó könyveket, ezért a szerkesztőségben is rendszeres beszédtéma: a könyv. Hogy ki, mit olvasott, mit ajánl énidős bekuckózáshoz, álmodozáshoz, nevetéshez, gyerekneveléshez, önfejlesztéshez. Egy kicsit mindannyiunknak más az ízlése, más témák vonzanak. Van, aki a családtörténetekre esküszik, más a skandináv krimik rajongója és olyan is akad, aki a rövidebb elbeszéléseket, novellákat kedveli. De azért mindig van közös nevező: olyan művek, amelyek magukkal rántanak bennünket egy alternatív valóságba, még ha csak annyi időre is, amíg olvassuk őket.

Ne feledd, május 18-21. között ismét itt a JOY-NAPOK! Spórolj velünk, válogass a több száz kupon között és vásárolj akár 60%-os kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, ahol többek között a Libri és a Líra -20%-os, a bookline -25%-os, a Book24 -30%-os és a Moobius online könyváruház -40% kuponja is elérhető, melyek segítségével kedvezményesen szerezheted be a kiszemelt könyveket! A részletekért KATTINTS IDE!

Íme könyvajánlónk Lelkes könyvmolyoknak, szépirodalom, krimi, romantikus regény, önfejlesztő irodalom és edukációs tartalmak rajongóinak!

Szerezd be a JOY-NAPOK kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt ITT! A kuponcsomagot pedig a JOY HUNGARY applikációban is megvásárolhatod.

Az első 3000 teljes árú app kuponcsomag vásárlónak a visszaigazoló e-mailben küldünk egy Pizza Me kupont, amit egy ajándék szelet pizzára tud beváltani. A promóció részletei itt: joynapok.hu/pizzame